Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
a ja tu googlim grecku abecedu...wtf (pritom také jednoduché)
atlas29 napsal(a):
nie je to Locke & Key môj jeden pokus extra .Netreba nad tím príliš rozmýšľať lebo potom sa človek zaciklý s blbosťami.
Hele, já už ze zoufalství vyhledávala, jestli existuje seriál "Divná věc vlevo" :D
mimino90 napsal(a):
a ja tu googlim grecku abecedu...wtf (pritom také jednoduché)
Přesně to jsem dělal i já 😁
Vzdávám to. Můžu poprosit o nápovědu, která mě nakopne? Po těch tady ve foru moc moudrá nejsem. :D
EDIT: Děkuji dobré duši. Tohle by mě fakt nenapadlo. :D
Tak konečně i já mám tu dnešní a tato fakt dala zabrat. Ale nebýt nápovědy od dvou lidí tady, tak mi to nejspíš nesepne. :D
Od brzkého rána si nad tím lámu hlavu. Moje první reakce byla: "To je lehký. To je....."
A pak to zčervenalo. A já: "WTF??"
Projíždím fórum... už se chystám si říci o nápovědu a pak najednou... HA!!! Když to zezelenalo, vyskočila jsem ze židle, chytla se za hlavu a říkala jsem si, že jsem pěkná kr..., protože, i když se to nezdá, je to úplně jasné. :D
Ahoj, mohu poprosit o nápovědu k dnešnímu seriálu, poprvé jsem letos v koncích. Netuším vůbec, co bych v tom měl vidět :-)
Poprosím o nápovědu k dnešnímu seriálu i filmu, asi si sedím na vedení a mám pocit, že už vymýšlím úplné blbosti 🤦🏽♀️
Edit: seriál mi docvakl, jen co jsem napsala příspěvek 😅 Moc děkuji za zdejší nápovědy, bez nich bych to nedala.
Ok tak díky tomu že jsem pročetla fórum mi to konečně docvaklo.
Bože já jsem ale blbá že mi to nedošlo dřív 🤣🤦♀️
Wow, ten moment keď som si konečne uvedomila aké slovo tam má byť. Z ničoho nič ma osvietilo :D
Jedna vec je tam trocha zavádzajúca podľa mňašípka nad tretím "o". Aj keď chápem že tam musí byť, poriadne ma to zamotalo. Celé je to ľahšie než sa zdá :D