Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nevím, nevím..., poprosím o nápovědu, ten začátek mi vůbec nedochází:(
Edit: děkuji za nakopnutí, nepomyslela jsem si, že je to tak jednoduché :))
Kaelee napsal(a):
Milý Ježíšku,
slibuji, že už si nikdy nebudu myslet, že jsou adventní hádanky nějaké lehké. Opravdu. Na mou duši, na psí uši, na kočičí svědomí. Už nikdy.
jo, jo, vlk sice taky sliboval, ale souhlas a také slibuji, slibuji, slibuji! :)
Film byl v pohodě, ale ten seriál. Hned jsem viděla a celou dobu koukala na klíčové slovo, jen to klíčové slovo bylo jiné než jsem si myslela na první dobrou. Až když jsem si zakázala myslet na to co je vidět, vyplavalo na povrch to správné slovo. Hezké, pěkné a na rozdíl od jiných si myslím, že i dobře namalované, jen prostě na začátku všichni nekoukáme na celek.
Mohla bych poprosit o malou (velkou) nápovědu?
Edit. Už to mám
Já vůbec nevím na co koukám 😃 prosím zachraňte mě a nakopněte správným směrem.
Edit: Mám děkuji za nápovědu, nebylo to tak těžké 🤣😅😅
Už jsem zřejmě opravdu "stará škola", protože nás to učili psát jinak.
prosím trochu nakopnout s dnešním seriálem, pořád na to koukám a nechápu, díky.
Edit: díky nápovědě mám, ale sama bych na to nepřišla, a je to tak jednoduchý
Tak po pár hodinách přemýšlení o O a klíčích mám, ale tohle zobrazení mi přijde extra matoucí...ale asi je to účelem. :)
Dnes to opravdu vzdávám a moc prosím o nějaké nakopnutí. Díky moc a všem ostatním přeji větší úspěch.
Díky za pomoc.
Tak já také prosím o nakopnutí, jako tohleto? :D :D Film i seriál, díky!
Update: Tak film mi cvakl sám, za seriál děkuji!