Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
To víš. My lidi od počítačů takový věci nepoužíváme. :D
A zjavne píšete len tlačeným 😄 som sa o pol jednej ráno prehrabával setmi náradia a hľadal čo ta vec vľavo môže byť 😅
poprosím o nápovědu k dnešnímu seriálu, netuším co je to na obrázku, nějaký drát?
Od půlnoci nad tím přemýšlím jak blbec, popsaných asi 20 papírů, ale žádný seriál co by existoval z toho nevzešel. :D
Ale konečně to sepnulo a je to tam!!!!
yuriy napsal(a):
A zjavne píšete len tlačeným 😄 som sa o pol jednej ráno prehrabával setmi náradia a hľadal čo ta vec vľavo môže byť 😅
Já se ptala i přítele, jestli neví co by to mohlo být za nářadí 🤣 To O "neO" mě hodně zmátlo :D
prosim o napúovedu k dnesnej serialovej
Mohl by mě prosím někdo napovědět. Už netuším, jak dál...
Moc prosím o nápovědu k dnešnímu a 5. seriálovému okénku. Už si nevím rady :D
Bohužel se také musím přidat k prosbám o nápovědu k seriálu, nějak to asi nechápu :)
edit: tak s nápovědou to mám, ale jako sám bych na tohle nedošel.
S lehkými nápovědami zde ve fóru jsem na seriálovou hádanku konečně přišel... To to schválně děláte tak matoucí? :D Protože samozřejmě že jsem se opět zaměřoval na věci, které jsou očité, ale docela nepodstatné klíč, jejich počet... :D
Na filmovou jsem po chviličce přemýšlení přišel, ta byla moc hezká :)
Ďakujem za výborné príspevky vo fóre, lebo takto sa pozrieť na tie kľúče by mi tak skoro nenapadlo, aspoň na film som prišla rýchlo.