Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Omlouvám se, že to neni poznat, je to fontem :) Bál jsem se, že když to udělám jen jako O, tak nebudete tušit ještě víc, co to je za divný kruhy :D
můžu prosím poprosit o nápovědu k seriálu? Děkuju :-)
EDIT tak seriál po nápovědě mám
Tempy napsal(a):
Shodneme se po dnešní hádance všichni na tom, že by si měl Biskin zopakovat první třídu, že jo? :D Dělám si samozřejmě srandu a jako kreslířský antitalent už raději mlčím. ;) :D
Je pravda, že v první třídě jsem ještě psace psal, ale od přelomu třetí/čtvrtý jedu výhradně v tiskacím písmu. :)
Díky pár drobným nápovědam zde ve fóru jsem na seriál přišla, i když teda obrázek úplně nedává smysl, ale budiž. Ale ten film... Já prostě nevím, jak pojmenovat ten camfourek na té kytce... :) Poradí někdo? Díky...
film jednoduchý, seriál vďaka fóru..
Biskin napsal(a):
Omlouvám se, že to neni poznat, je to fontem :) Bál jsem se, že když to udělám jen jako O, tak nebudete tušit ještě víc, co to je za divný kruhy :D
Není třeba se omlouvat. Ti flustrovaní si vždy najdou nějaký důvod, na co nadávat. Můžeme být rádi, že se někdo s takovou zábavou vůbec otravuje. Je to super!
pls žádné matematicko-chemické vzorce. Díky :)
mohu poprosit o radu s dnešním seriálem? děkuji
edit: diky za radu :)
mohu poprosit o menší nakopnutí k filmu dnešnímu, děkuji
Edit: už nepotřebuji, přišla jsem na to sama, ale že to trvalo:)
Mohla bych poprosit o nápovědu k dnešnímu filmu? Nějak nemohu pojmenovat tu čas květiny.
Edit: už mám, děkuji za nápovědu :D