Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dneska jsem zúročila zkušenosti z let minulých. Obě na první pokus.
sola_lupa napsal(a):
Mám problém s kalendářem. Jsem si jistá, že je seriál správně, ale neukazuje se mi našeptávač, abych ho mohla zadat. U filmů mi to jede normálně. 💀
EDIT: Už to jede, nevím, co se tomu nelíbilo.
Mám stejný problém s prvním okénkem, zadám seriál, našeptávač nic a nevyhodí mi to ani že je to správně, ani že je to špatně :-(. Přitom dnešní okénko ok... tak nevím, co s prvním okénkem.....
lulubar napsal(a):
Mám stejný problém s prvním okénkem, zadám seriál, našeptávač nic a nevyhodí mi to ani že je to správně, ani že je to špatně :-(. Přitom dnešní okénko ok... tak nevím, co s prvním okénkem.....
U prvního našeptává tuším až od 6 znaku, aby to nebylo moc lehké. Takže zkusit zkopírovat celý název. Pokud je to kratší, tak je nejspíš blbě.
Fruiko napsal(a):
U prvního našeptává tuším až od 6 znaku, aby to nebylo moc lehké. Takže zkusit zkopírovat celý název. Pokud je to kratší, tak je nejspíš blbě.
Mám napsaný seriál celý a i když dám enter, nic se nestane, ani mi to nehodí hlášku, že tipuji špatně... a po asi 6. znaku se místo našeptávače objeví taková šedá čára
Ha nechal som sa uniesť do komplikovanosti a bolo to preca len lachké stačilo mat zaklad a to čo je na obrázku male velké písnema čo sú hore a dolu CE a A a pomenovať to správne v správnom jazyku :-)) + 1 pokus naviac nie je to zlé bolo aj horšie.
Seriál jsem měla hned, ale film mě trochu potrápil. Nebudu čekat do půlnoci, pak nemůžu usnout, když nevím 🤦😀.
lulubar napsal(a):
Mám napsaný seriál celý a i když dám enter, nic se nestane, ani mi to nehodí hlášku, že tipuji špatně... a po asi 6. znaku se místo našeptávače objeví taková šedá čára
Mi napiš do zpráv, co tam zadáváš, já se na to podívám.
Seriál vbc neznám, ale naštěstí minulé ročníky pomohly v základu řešení a pak už jen se přesvědčit, že takový seriál existuje a zkusit štěstí a ono to tam padlo. Už teď jsem zvědavá na zítřek
Film som mala hneď, ale seriál ma potrápil, zbytočne som to komplikovala a pritom je to také ľahké 😁 Ináč super, že pribudla ikonka sromčeka👌