Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2021

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Zli_ne_čka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 12. 2021 / 07:53:51 (před 2 roky)
off

dneska jsem zúročila zkušenosti z let minulých. Obě na první pokus.

@del
lulubar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 12. 2021 / 08:06:03 (před 2 roky)
off
sola_lupa napsal(a):

Mám problém s kalendářem. Jsem si jistá, že je seriál správně, ale neukazuje se mi našeptávač, abych ho mohla zadat. U filmů mi to jede normálně. 💀
EDIT: Už to jede, nevím, co se tomu nelíbilo.

Mám stejný problém s prvním okénkem, zadám seriál, našeptávač nic a nevyhodí mi to ani že je to správně, ani že je to špatně :-(. Přitom dnešní okénko ok... tak nevím, co s prvním okénkem.....

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 12. 2021 / 08:18:31 (před 2 roky)
off
lulubar napsal(a):

Mám stejný problém s prvním okénkem, zadám seriál, našeptávač nic a nevyhodí mi to ani že je to správně, ani že je to špatně :-(. Přitom dnešní okénko ok... tak nevím, co s prvním okénkem.....

U prvního našeptává tuším až od 6 znaku, aby to nebylo moc lehké. Takže zkusit zkopírovat celý název. Pokud je to kratší, tak je nejspíš blbě.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
lulubar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 12. 2021 / 08:27:06 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

U prvního našeptává tuším až od 6 znaku, aby to nebylo moc lehké. Takže zkusit zkopírovat celý název. Pokud je to kratší, tak je nejspíš blbě.

Mám napsaný seriál celý a i když dám enter, nic se nestane, ani mi to nehodí hlášku, že tipuji špatně... a po asi 6. znaku se místo našeptávače objeví taková šedá čára

atlas29
VIP | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
2. 12. 2021 / 08:37:53 (před 2 roky)
off

Ha nechal som sa uniesť do komplikovanosti a bolo to preca len lachké stačilo mat zaklad a to čo je na obrázku male velké písnema čo sú hore a dolu CE a A a pomenovať to správne v správnom jazyku :-)) + 1 pokus naviac nie je to zlé bolo aj horšie.

Vďaka za ďalšiu AK hádanku Mister Riddler aka Fruiko a Biskine :-) .Adventný kalendár 2023 23/-56- Tento rok za Pomoc Ďakujem Wendy 4077,This is madness
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
2. 12. 2021 / 08:47:50 (před 2 roky)
off

Obe na prvý pohľad a môžem spať ďalej 😀

The Order 1908
kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 12. 2021 / 08:52:30 (před 2 roky)
off

Seriál jsem měla hned, ale film mě trochu potrápil. Nebudu čekat do půlnoci, pak nemůžu usnout, když nevím 🤦😀.

Kumla
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 12. 2021 / 09:59:34 (před 2 roky)
off
lulubar napsal(a):

Mám napsaný seriál celý a i když dám enter, nic se nestane, ani mi to nehodí hlášku, že tipuji špatně... a po asi 6. znaku se místo našeptávače objeví taková šedá čára

Mi napiš do zpráv, co tam zadáváš, já se na to podívám.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
KeyCe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 12. 2021 / 12:23:49 (před 2 roky)
off

Seriál vbc neznám, ale naštěstí minulé ročníky pomohly v základu řešení a pak už jen se přesvědčit, že takový seriál existuje a zkusit štěstí a ono to tam padlo. Už teď jsem zvědavá na zítřek

Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
2. 12. 2021 / 12:35:12 (před 2 roky)
off

Film som mala hneď, ale seriál ma potrápil, zbytočne som to komplikovala a pritom je to také ľahké 😁 Ináč super, že pribudla ikonka sromčeka👌

The wheel weaves as the wheel wills.