Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, niekto nápovedu ku dnešnému okienku? Asi to už bude tým časom ale nič mi nenapadá.
nO nič, je po 0300 ráno, nateraz to vzdávam. S týmyto pňami či pahýlmi , alebo aký výraz na tot použiť hlavne v češtine je pre mňa mistique. Idem od toho na teraz , ale , ak by sa našiel nejaký dobrák s nápovedou, veľmi rád uvítam. Vďaka
Poradíte mi prosím někdo se včerejším filmem? 9.12.
No, ráda bych napsala, že to dneska bylo na první pohled, abych si srovnala reputaci po včerejšku, ale bohužel měl nejdřív napadla totální blbost, kterou jsem nedostala z hlavy :D Ale naštěstí na druhý pohled už mi to došlo a měla chuť si dát pořádnýho lepáka :D
Prvni pohled do mobilu rano bylo jako... boze co to zase jeeee :D pak se podivam na filmovou.. a rikam si no super to zase bude den .. nastesti serial v praci docvakl... jdu premyslet nad filmem
Edit: 🤭 tak uz mam i film... vzdy v tom hledam slozitosti.. 🤪
dneska obě : jen stačilo najít správná slova :)
Dneska lehounke, to mám ráda kouknu a vidím
Já tam prostě vidím svatej špalek a "L" jsou 2 litry :D
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Já tam prostě vidím svatej špalek a "L" jsou 2 litry :D
Buď v klidu, můj první nápad, jelikož jsem včera projížděla loňské ročníky, kde byl Stumptown, byl Hallostump :D