Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kaelee napsal(a):
Buď v klidu, můj první nápad, jelikož jsem včera projížděla loňské ročníky, kde byl Stumptown, byl Hallostump :D
Na ten jsem si taky vzpomněla 😀.
A dnes teda koukám a nevidím nic 🤷.
Tak dnes až napodruhé ale mám to :D
Achjo, proč já si to hádání ztěžuju tím, že se v tom snažím vidět nějaký chyták když je to tak jednoduchý? :D :D Jdu na film :D
Ach Bože už som si myslel, že to bude aj dnes zle ale nakoniec po 2 pokusoch to mám a nič zložité som z toho nerobil rozpísal som si všetky možné slová v 2 jazykoch a nakoniec som to dal dokopy a je to novší čo sedí a je to jedno slovo. Pekné Ďakujem za super hádanku :-))
RedRose napsal(a):
dnes rychlé, ale opět krásně vymyšlené ;-)
(synovi to taky nevzalo ten stejný název ale staršího data)
Opraveno.
Poprosím o nápovedu k seriálovej hádanke 7 a 8... Už som v koncoch :) Ďakujem
Za mě je dnes film Týden a den. A budu to tam zkoušet tak dlouho, dokud to nevezme! :D
Prosím, poradí mi někdo s dnešní hádankou?Předem děkuji 😊
Flowerska napsal(a):
Achjo, proč já si to hádání ztěžuju tím, že se v tom snažím vidět nějaký chyták když je to tak jednoduchý? :D :D Jdu na film :D
Já to letos říkám od začátku hádání, vypnout mozek a je to hned lehčí 😂
pajam napsal(a):
Za mě je dnes film Týden a den. A budu to tam zkoušet tak dlouho, dokud to nevezme! :D
přesně :D
Prosím nějakou dobrou duši o nápovědu k filmům 9 a 10