Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnes ráno mi to vôbec nešlo, teraz som to zapla a hneď ma osvietilo.
Ak by chcel niekto poradiť s niektorým okienkom, kľudne mi napíšte.
Lill napsal(a):
Ja pri tvojich komentároch vždy premýšľam, či je to vtip alebo real.. Nekreslíš tie obrázky ty? Či máš zadaný iba obrázok, ale nevieš, o čo ide? Prezraď nám pls nejaké zákulisie, ako to je :D
Filmy kreslí Jarddos, aby mohl Biskin taky trpět.
Fruiko napsal(a):
Když jsme u těch zákulisních informací, tak by mě zajímalo jak dlouho dopředu vybíráš seriály vhodné na hádanky. Nedokážu si představit honem honem narychlo vymýšlet co by se dalo použít a co ne 😵😁
Kaelee napsal(a):
Když jsme u těch zákulisních informací, tak by mě zajímalo jak dlouho dopředu vybíráš seriály vhodné na hádanky. Nedokážu si představit honem honem narychlo vymýšlet co by se dalo použít a co ne 😵😁
Během roku mám seznam "K zadventění", kam si přidávám seriály, co mě v průběhu roku praští do očí. Většinou jen něco zajímavého (předložka, slovo), bez konkrétního nápadu. Hlavní dřina je pak v listopadu, kdy si nad to musím sednout a ty nápady vypotit a dotáhnout. Většinou si je skicuji, pokud to je složitější, u lehčích píšu jen poznámky typu - samopopisné, které pak předávám klukům.
Ježiši, já opravdu trpím syndromem nadměrného přemýšlení. Výsledek tak jednoduchý a já do toho tahám slovníky a synonyma. 😄
Fruiko napsal(a):
Vďaka za vysvetlenie, aj za ďalšie zákulisné info. Je milé, že môže trpieť viac ľudí 😂
Fruiko napsal(a):
Během roku mám seznam "K zadventění", kam si přidávám seriály, co mě v průběhu roku praští do očí. Většinou jen něco zajímavého (předložka, slovo), bez konkrétního nápadu. Hlavní dřina je pak v listopadu, kdy si nad to musím sednout a ty nápady vypotit a dotáhnout. Většinou si je skicuji, pokud to je složitější, u lehčích píšu jen poznámky typu - samopopisné, které pak předávám klukům.
No, jak řikám každý rok - klobouk dolů 😃 Páč některé ty hádanky jsou fakt jakože: "WTF?! Jak ho tohle napadlo?!" 😂
Dnes mi nedaří, poprosím o nakopnutí jak seriál, tak i film. Děkuji
Velmi děkuji za nápovědy 👍
Matuush napsal(a):
Ježiši, já opravdu trpím syndromem nadměrného přemýšlení. Výsledek tak jednoduchý a já do toho tahám slovníky a synonyma. 😄
Jako kdyby jsi mi mluvila z duše 😂🤦🏻♀️ Po půlnoci jsem dělala přesně to samé a teprve teď mě napadlo jak se na to podívat jinak a konečně to mám 🤦🏻♀️😊👏