Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2021

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

tali135
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
10. 12. 2021 / 11:20:58 (před 2 roky)
off

Tak dnes ráno mi to vôbec nešlo, teraz som to zapla a hneď ma osvietilo.
Ak by chcel niekto poradiť s niektorým okienkom, kľudne mi napíšte.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
10. 12. 2021 / 11:24:28 (před 2 roky)
off
Lill napsal(a):

Ja pri tvojich komentároch vždy premýšľam, či je to vtip alebo real.. Nekreslíš tie obrázky ty? Či máš zadaný iba obrázok, ale nevieš, o čo ide? Prezraď nám pls nejaké zákulisie, ako to je :D

Filmy kreslí Jarddos, aby mohl Biskin taky trpět.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 12. 2021 / 11:25:38
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
10. 12. 2021 / 11:38:50 (před 2 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Když jsme u těch zákulisních informací, tak by mě zajímalo jak dlouho dopředu vybíráš seriály vhodné na hádanky. Nedokážu si představit honem honem narychlo vymýšlet co by se dalo použít a co ne 😵😁

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
10. 12. 2021 / 11:42:51 (před 2 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Když jsme u těch zákulisních informací, tak by mě zajímalo jak dlouho dopředu vybíráš seriály vhodné na hádanky. Nedokážu si představit honem honem narychlo vymýšlet co by se dalo použít a co ne 😵😁

Během roku mám seznam "K zadventění", kam si přidávám seriály, co mě v průběhu roku praští do očí. Většinou jen něco zajímavého (předložka, slovo), bez konkrétního nápadu. Hlavní dřina je pak v listopadu, kdy si nad to musím sednout a ty nápady vypotit a dotáhnout. Většinou si je skicuji, pokud to je složitější, u lehčích píšu jen poznámky typu - samopopisné, které pak předávám klukům.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 12. 2021 / 11:59:31
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
10. 12. 2021 / 11:43:00 (před 2 roky)
on

Ježiši, já opravdu trpím syndromem nadměrného přemýšlení. Výsledek tak jednoduchý a já do toho tahám slovníky a synonyma. 😄

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 12. 2021 / 11:52:48 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Vďaka za vysvetlenie, aj za ďalšie zákulisné info. Je milé, že môže trpieť viac ľudí 😂

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
10. 12. 2021 / 11:54:25 (před 2 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Během roku mám seznam "K zadventění", kam si přidávám seriály, co mě v průběhu roku praští do očí. Většinou jen něco zajímavého (předložka, slovo), bez konkrétního nápadu. Hlavní dřina je pak v listopadu, kdy si nad to musím sednout a ty nápady vypotit a dotáhnout. Většinou si je skicuji, pokud to je složitější, u lehčích píšu jen poznámky typu - samopopisné, které pak předávám klukům.

No, jak řikám každý rok - klobouk dolů 😃 Páč některé ty hádanky jsou fakt jakože: "WTF?! Jak ho tohle napadlo?!" 😂

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
klarush
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 12. 2021 / 12:03:07 (před 2 roky)
off

Ahoj, poradil by mi někdo s dnešní serialovou? Děkuji 😉

smrk15
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 12. 2021 / 12:15:52 (před 2 roky)
off

Dnes mi nedaří, poprosím o nakopnutí jak seriál, tak i film. Děkuji

Velmi děkuji za nápovědy 👍

You look sad. Don't be.
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 12. 2021 / 12:35:18
KeyCe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 12. 2021 / 12:23:15 (před 2 roky)
off
Matuush napsal(a):

Ježiši, já opravdu trpím syndromem nadměrného přemýšlení. Výsledek tak jednoduchý a já do toho tahám slovníky a synonyma. 😄

Jako kdyby jsi mi mluvila z duše 😂🤦🏻‍♀️ Po půlnoci jsem dělala přesně to samé a teprve teď mě napadlo jak se na to podívat jinak a konečně to mám 🤦🏻‍♀️😊👏