Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj prosím o malou pomoc k dnešnímu seriálu, díky
Tak a dost. Do teď v podstatě bez problému a dnes všichni píšou, že je to lehké a já nemůžu přijít na seriál ani film :D asi u toho moc přemýšlím.. Prosím nějakou dobrou duši o nápovědu.
Edit: Tak nakonec jsem přišla na oba, seriál s nápovědou, díky :D
Moc prosím o nápovědu k hádankám č.8,9,10 a filmové jak jsou tam ty rodiče .Děkuji :)
Seriál v pohode, ale s filmom dnes nie a nie pohnúť. Bola by som povďačná za nejakú nápovedu.
Jako fakt? Asi už letos nic sama nevyluštím..nápověda prosím k seriálu i filmu? Děkuji
Jupí,tak dneska jsem si myslela, jak to bude těžký, když jsem to viděla. Pořád jsem přemýšlela nad jedním slovickem a pak.. Nějak mi to naskočilo po tom, co jsem slyšela jednu anglickou vánoční koledu 😂
Ahoj,
mohl by mi prosím někdo poradit s dnešní seriálovou hádankou?
A co se filmů týče ráda bych poprosila o pomoc s včerejší a dnešní hádankou.
Předem díky :)
EDIT: Děkuji Flowerska za pomoc! :) konečně mám všechno hotové :)
Tak píšete, že dnes je to popiš co vidíš. No já vidím pařez se svatozáří a písmeno L ani jedno:-))). Nepomohl by mi někdo i s filmem ze včerejška i dneška? Díky moc.