Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnešní díky jedné dobré duši, už taky mám. :D
Lill napsal(a):
Ja pri tvojich komentároch vždy premýšľam, či je to vtip alebo real.. Nekreslíš tie obrázky ty? Či máš zadaný iba obrázok, ale nevieš, o čo ide? Prezraď nám pls nejaké zákulisie, ako to je :D
Ja kreslim jen ty seriálový :D
A info ze zákulisí. Většinou se na kreslení dostanu až tak posledních 14 dní v listopadu. Kreslim v několika "sezeních" cca po 7 hádankách a ty poslední často vznikaj až tak v půlce prosince (tzn. ještě mě jich teď několik čeká dodělat) :) Jediná výjimka byla asi loni, když jsem to celý stihnul myslim ještě před začátkem.
Seriálová hádanka mě dnes pobavila, to je dobré :D :D
Ale s tou filmovou si nevím rady... čtvrtek navíc, co by to sakra mohlo být? :D
EDIT: No v podstatě to je čtvrtek navíc, děkuji za radu :D
Nepomohl by mi někdo prosím se serálem 9 a 10 a filmem 9? Vůbec netuším...díky.
Tak filmová 9 konečně naskočila sama,ale seriály vůbec neviím.
Edit: S velkým kopancem to nakonec mám. Díky.
Ahoj, poradí mi nějaká dobrá duše s dnešní serialovou? Od půlnoci nad tím sedíme tři a stále nic. Děkuji.
EDIT: TAK bez nápovědy jsme to už konečně daly 🤣😉
LadyD napsal(a):
Nějak mi to naskočilo po tom, co jsem slyšela jednu anglickou vánoční koledu 😂
Vďaka tomuto, čo si povedala, mi to konečne docvaklo, takže veľké díky :D
Děkuju moc za nápovědu. Je to jednoduchý, stačí jen přemýšlet. (Je vidět, že to mi moc nejde. :D)
Prosím o nakopnutí k dnešní seriálové hádance, děkuji
Vzhledem k tomu, že jsem si jistej, že se žádnej seriál nejmenuje Svatý pařez (ani podobně na dvacet způsobů), tak poprosím o radu. Díky předem :)
Moc prosím o radu k seriálové hádance z 8.12. Předem děkuji