Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriálová hned, nad filmovou jsem musela dumat o chvilinku dýl, ale obě na pohodu.
Uvidíme, až přijdou obrázky ;D
určite zas rozmýšľam v zlom jazyku :D poradí niekto?
Dnešní seriál taky jednoduchý akorát ten filmový mi ještě nějak nedošel. Neměl by někdo nápovědu k tomu filmovému? Děkuji.
Miluju, že/když hádanky fungují bez speciálních znalostí nebo znalosti hádaného seriálu. Díky moc za ně. Po včerejší sekundové záležitosti to dneska asi deset minut zabralo a pak udělalo radost, jak to (a i ta filmová) krásně sedí.
Nápověda už tu je. Stačí se podívat na dřívější soutěž. Konkrétně rok 2020.A to si myslim už dají všichni!!!!! ;)
nugy.ara napsal(a):
Nápověda už tu je. Stačí se podívat na dřívější soutěž. Konkrétně rok 2020.A to si myslim už dají všichni!!!!! ;)
Díky, tohle mi hodně pomohlo :)
Dnes lahôdka :)
Tak dneska lehoučké. :) Jdu spát o něco dřív. :D A bojím se dne, kdy nebudu vědět a až zjistím správnost, tak si budu nadávat a do všeho mlátit :D