Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohu poprosit o nápovědu k dnešní seriálové hádance?:) Nějak mě nic nenapadá :/
Předem díky.
Můžu poprosit o radu k dnešku? Už mě nic nenapadá. Díky moc.
No ešte že tak už to mám všetko možné som si napísal na papier čo to môže byť a na koniec to bola každodenná vec na mojom stole keď dlhšie nič nerobím a potom je ho kopa :-))
LenGaj_ napsal(a):
Jeziiiis diky. Musim se smat, ja furt myslela ze to je mouka nebo cukr, asi je to tim,ze jsem od rana pekla cukrovi a valela na pomoucenem stole.. a jine veci sem jeste uklidit nestihla 🤣
nebudem proti sladkej odmene 😂 ja som včera večer skladal konferenčný stolík a po dokončení som ho utrel, tak mi hneď bolo jasne čo to tam je 😎
Tak je dnes neviem pohnúť s filmom. Má prosím niekto čas mi s tým pomôcť?
Tak bez jedné nápovědy tady na fóru by mi to nedošlo. Seriál mě dneska vyškolil. Tohle slovo mě vůbec nepřišlo na mysl. Dobře udělané!
Tak to konečně mám. Je to lehký, ale zkrátka to chce přemýšlet. :D
Ahojky,moc prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu:) i přes nápovědu tady na fóru mi to nějak nedochází:( moc děkuju
Po nějaké době jsem přišel na seriál, opět fajn hádanka, ale co ten film...
Neuvěřitelné... Já přišel i na ten film. Největší problém byl s tím palcem nahoru, ale dává to smysl!