Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dneska mi to nemyslí , pomůže prosím někdo jak film tak i seriál. děkuji
Serial byl hned.. nad filmem budu muset premyslet
Já jsem dnes vyzkoušela snad vše s planetou, zemí, earth. Může někdo poradit? :D
prosím vás, ja nechápem, ved opisujem, čo vidím, ale nič z toho.. poradí niekto seriál aj film prosím?
Tak seriál by byl, ale u filmu zatím tápu 🤔.
Ahoj. Mohla bych poprosit o nápovědu k včerejší (12.12.) a dnešní serialove hádance? Jsem letos nějaká marná.
Tak dneska naštěstí taky obě hotové, ale tentokrát jsem se s tím potrápila víc, než bych měla. Myšlenky šly správným směrem, ale ne a ne najít vhodnou kombinaci slov. Nemluvě o tom, že jsem našla další dva seriály, které mi na to sedí, takže jsem se přes to pak špatně dostávala. Uf.
janka89 napsal(a):
prosím vás, ja nechápem, ved opisujem, čo vidím, ale nič z toho.. poradí niekto seriál aj film prosím?
edit - seriál mám, dakujem... tak už len film.
Ok tak s dnešním filmem to vzdávám. Už jsem zkusila vše s létem a prostě nevím. Poradí někdo? Na oplátku můžu poradit s něčím jiným :)