Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Výzva 2022 - Vesnice, ostrov odkaz
Nevím, zda se dají použít i seriály, kde sice děj probíhá v nějaké vesnici, či městečku, ale není to vysloveně uzavřená komunita. Třeba Zoufalé manželky, Fargo, Mare z Easttownu, Ragnarok, Riverdale...
Když nad tím tak přemýšlím.. Vězení je taky uzavřená komunita ne? Svým způsobem. A vrahů tam bývá taky dost. Plnej barák.
andromache napsal(a):
Když nad tím tak přemýšlím.. Vězení je taky uzavřená komunita ne? Svým způsobem. A vrahů tam bývá taky dost. Plnej barák.
No, to mi vrtá hlavou, jak je to myšleno. Taková internátní škola je také docela uzavřená společnost.)
proobacz napsal(a):
No, to mi vrtá hlavou, jak je to myšleno. Taková internátní škola je také docela uzavřená společnost.)
Než abych se trápila s něčím na téma Deset malých černoušků, u čehož většinou usínám nudou po pěti minutách, tak jsem tam šoupla vězeňské Screw a budu mít v téhle kategorii klid :-).
andromache napsal(a):
Než abych se trápila s něčím na téma Deset malých černoušků, u čehož většinou usínám nudou po pěti minutách, tak jsem tam šoupla vězeňské Screw a budu mít v téhle kategorii klid :-).
Já nad tím budu dlouho přemýšlet.) Seznam jsem si udělala, teď bude výběrové řízení...čím kratší, tím lepší.) Jinak zrovna Deset malých černoušků bylo dobře udělané, bohužel jsem to už viděla.
proobacz napsal(a):
Já nad tím budu dlouho přemýšlet.) Seznam jsem si udělala, teď bude výběrové řízení...čím kratší, tím lepší.) Jinak zrovna Deset malých černoušků bylo dobře udělané, bohužel jsem to už viděla.
Chvíli jsem uvažovala, že bych si tam dala Wacko, když si ten pilot už prakticky nepamatuju, ale nakonec vyhrálo vězení.. Jinak já Aghatu moc nemusím. Ony britské a severské detektivky se na můj vkus vlečou až moc pomalu a nezáživně.
andromache napsal(a):
To by asi šlo, ale moc bych tím neplýtval.