Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zetha napsal(a):
Díky, přihozeno :D (stejně jako všechny ostatní tipy)
Jednou se na to vrhnu a dodělám to komplet :)
Novinka speciálně vytvořená pro výzvoseznamy.
Neví někdo jestli bude letos i filmová výzva? Díky za odpověď
HansNovy napsal(a):
Neví někdo jestli bude letos i filmová výzva? Díky za odpověď
Se musím rozhoupat.
Zdravím.Chci se zeptat jestli ve výzvě "Pilot seriálu, kde významnou roli hraje loď" může být i vesmírná lod´?Děkuji.
badyboy napsal(a):
Zdravím.Chci se zeptat jestli ve výzvě "Pilot seriálu, kde významnou roli hraje loď" může být i vesmírná lod´?Děkuji.
Myšleno to tak určitě nebylo, ale já to tak rozhodně plánuju pojmout. :D Loď to je taky, tak co? :D
AdaW napsal(a):
Myšleno to tak určitě nebylo, ale já to tak rozhodně plánuju pojmout. :D Loď to je taky, tak co? :D
Já nejspíš taky. Asi to není tak docela košer, ale letos jsou témata na můj vkus až moc specializovaná. Tohle třeba má zatím na seznamu jen 40 seriálů (a jiný bod dokonce jen 33), to je dost malý výběr. Vzhledem k tomu, že nestíhám sledovat ani to, co chci...
AdaW napsal(a):
Nebylo. Jen jestli to je loď a ne raketa. :-D
Litocha napsal(a):
Já nejspíš taky. Asi to není tak docela košer, ale letos jsou témata na můj vkus až moc specializovaná. Tohle třeba má zatím na seznamu jen 40 seriálů (a jiný bod dokonce jen 33), to je dost malý výběr. Vzhledem k tomu, že nestíhám sledovat ani to, co chci...
Tam toho dost není. Jestli proobacz odemkni seznam pro návrhy, tak vysypu z rukávu minimálně tři další.
Fruiko napsal(a):
Nebylo. Jen jestli to je loď a ne raketa. :-D
No, našla jsem si na to Lost in Space, to má kosmickou loď přímo v synopsi, takže předpokládám, že to raketa nebude. :D
AdaW napsal(a):
No, našla jsem si na to Lost in Space, to má kosmickou loď přímo v synopsi, takže předpokládám, že to raketa nebude. :D
Firefly, které mám v plánu já, to samé :)
Jonathan Strange & Mr Norrell bylo šlápnutí vedle :D
Tak dám asi Cloak and Dagger, na IMDb je v názvu &, takže za mě do výzvy patří.