Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
janulam11 napsal(a):
Jonathan Strange & Mr Norrell bylo šlápnutí vedle :D
Tak dám asi Cloak and Dagger, na IMDb je v názvu &, takže za mě do výzvy patří.
Páni, to je rychlost. Díky :D
Fruiko napsal(a):
Nebylo. Jen jestli to je loď a ne raketa. :-D
Tam toho dost není. Jestli proobacz odemkni seznam pro návrhy, tak vysypu z rukávu minimálně tři další.
Tak jsem to odemkla, můžete klidně dodávat.
Aktualizuji své seznamy pro Výzvu 2022:
Diakritika odkaz
Dítě, nezletilý odkaz
Loď odkaz
Meč odkaz
Písmeno Q odkaz
Vesnice, ostrov odkaz
& odkaz
Zvíře odkaz
Upozorňuji, že úmyslně nepřidávám zcela všechny seriály, které by splňovaly kritéria. Dětské, animované, dokumenty a seriály před rokem 2000 jen vyjímečně.
Pokud narazíte na některý, který jsem přehlídla, což se třeba v případě nezletilých určitě může stát, můžete doporučit jeho přidání.
Zetha napsal(a):
Díky, přihozeno :D (stejně jako všechny ostatní tipy)
Jednou se na to vrhnu a dodělám to komplet :)
Taky tohle, je to velmi krátké, pokud někdo nestíhá :D https://www.serialzone.cz/serial/vynalezavy-muz-v-domacnosti/
Kylare napsal(a):
Taky tohle, je to velmi krátké, pokud někdo nestíhá :D https://www.serialzone.cz/serial/vynalezavy-muz-v-domacnosti/
(těch 25 mi vyšlo v angličtině, The Ingenuity of the Househusband, koukala jsem anglicky ^^")
Myslíte, že můžu použít Yellowjackets jako pilot seriálu, kde hlavní postava není plnoletá? Nebo bude potřeba něco, kde je neplnoletá postava na "full time" :D
proobacz napsal(a):
Aktualizuji své seznamy pro Výzvu 2022:
Diakritika odkaz
Dítě, nezletilý odkaz
Loď odkaz
Meč odkaz
Písmeno Q odkaz
Vesnice, ostrov odkaz
& odkaz
Zvíře odkaz
Upozorňuji, že úmyslně nepřidávám zcela všechny seriály, které by splňovaly kritéria. Dětské, animované, dokumenty a seriály před rokem 2000 jen vyjímečně.
Pokud narazíte na některý, který jsem přehlídla, což se třeba v případě nezletilých určitě může stát, můžete doporučit jeho přidání.
Ahoj, myslím, že u uzavřené komunity by klidně mohla být i Osada. Já ji sice viděla už loni, ale mohlo by někomu pomoct.
Ahoj, doporučíte mi někdo seriál na 10. Pilot seriálu, jenž měl premiéru v roce končícím dvojkou (kromě 2022)?
Já jsem se už dívala, co mi nabídne filtr, ale nic mi nějak zvlášť nepadlo do oka.
Snesu všechno - scifi, nadpřirozeno, krimi, lékařské, dokumentární...
Úplně by to nemuselo být anime a obecně asijská produkce. Ale když to bude dobré, tak proč ne.
Díky za tipy a doporučení.
JolanaC napsal(a):
Ahoj, doporučíte mi někdo seriál na 10. Pilot seriálu, jenž měl premiéru v roce končícím dvojkou (kromě 2022)?
Já jsem se už dívala, co mi nabídne filtr, ale nic mi nějak zvlášť nepadlo do oka.
Úplně by to nemuselo být anime a obecně asijská produkce. Ale když to bude dobré, tak proč ne.
Teď z fleku mě napadají (bez toho, aniž bych věděla, co máš nebo nemáš hodnoceno) John Doe (2002), Birds of Prey (2002), Arrow (2012) a Labyrinth (2012).
JolanaC napsal(a):
Já mám vyhlídnuto Bomb Girls (2012). Vřele doporučuji The Newsroom (2012), Common Law (2012), případně Smash (2012). Zrovna koukám na Perception (2012), ale klidně by šlo třeba i Nashville (2012), Chicago Fire (2012), Everwood (2002), Firefly (2002), The Finder (2012), Touch (2012), Scandal (2012), Saving Hope (2012)...