Diskuzní fórum

Výzva 2022

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
30. 1. 2022 / 17:23:54 (před 2 roky)
off
janulam11 napsal(a):

Jonathan Strange & Mr Norrell bylo šlápnutí vedle :D
Tak dám asi Cloak and Dagger, na IMDb je v názvu &, takže za mě do výzvy patří.

Páni, to je rychlost. Díky :D

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
30. 1. 2022 / 23:49:30 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Nebylo. Jen jestli to je loď a ne raketa. :-D

Tam toho dost není. Jestli proobacz odemkni seznam pro návrhy, tak vysypu z rukávu minimálně tři další.

Tak jsem to odemkla, můžete klidně dodávat.

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
1. 2. 2022 / 20:51:11 (před 2 roky)
off

Aktualizuji své seznamy pro Výzvu 2022:

Diakritika odkaz
Dítě, nezletilý odkaz
Loď odkaz
Meč odkaz
Písmeno Q odkaz
Vesnice, ostrov odkaz
& odkaz
Zvíře odkaz

Upozorňuji, že úmyslně nepřidávám zcela všechny seriály, které by splňovaly kritéria. Dětské, animované, dokumenty a seriály před rokem 2000 jen vyjímečně.
Pokud narazíte na některý, který jsem přehlídla, což se třeba v případě nezletilých určitě může stát, můžete doporučit jeho přidání.

Editováno: 2x | Naposledy: 1. 2. 2022 / 20:55:49
Kylare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 2. 2022 / 22:18:15 (před 2 roky)
off
Zetha napsal(a):

Díky, přihozeno :D (stejně jako všechny ostatní tipy)
Jednou se na to vrhnu a dodělám to komplet :)

Taky tohle, je to velmi krátké, pokud někdo nestíhá :D https://www.serialzone.cz/serial/vynalezavy-muz-v-domacnosti/

Kylare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 2. 2022 / 22:23:28 (před 2 roky)
off
Kylare napsal(a):

Taky tohle, je to velmi krátké, pokud někdo nestíhá :D https://www.serialzone.cz/serial/vynalezavy-muz-v-domacnosti/

(těch 25 mi vyšlo v angličtině, The Ingenuity of the Househusband, koukala jsem anglicky ^^")

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 2. 2022 / 12:08:03 (před 2 roky)
off

Myslíte, že můžu použít Yellowjackets jako pilot seriálu, kde hlavní postava není plnoletá? Nebo bude potřeba něco, kde je neplnoletá postava na "full time" :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
8. 2. 2022 / 14:06:06 (před 2 roky)
off
proobacz napsal(a):

Aktualizuji své seznamy pro Výzvu 2022:

Diakritika odkaz
Dítě, nezletilý odkaz
Loď odkaz
Meč odkaz
Písmeno Q odkaz
Vesnice, ostrov odkaz
& odkaz
Zvíře odkaz

Upozorňuji, že úmyslně nepřidávám zcela všechny seriály, které by splňovaly kritéria. Dětské, animované, dokumenty a seriály před rokem 2000 jen vyjímečně.
Pokud narazíte na některý, který jsem přehlídla, což se třeba v případě nezletilých určitě může stát, můžete doporučit jeho přidání.

Ahoj, myslím, že u uzavřené komunity by klidně mohla být i Osada. Já ji sice viděla už loni, ale mohlo by někomu pomoct.

JolanaC
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 3. 2022 / 16:56:13 (před 2 roky)
off

Ahoj, doporučíte mi někdo seriál na 10. Pilot seriálu, jenž měl premiéru v roce končícím dvojkou (kromě 2022)?
Já jsem se už dívala, co mi nabídne filtr, ale nic mi nějak zvlášť nepadlo do oka.
Snesu všechno - scifi, nadpřirozeno, krimi, lékařské, dokumentární...
Úplně by to nemuselo být anime a obecně asijská produkce. Ale když to bude dobré, tak proč ne.

Díky za tipy a doporučení.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 3. 2022 / 17:46:27 (před 2 roky)
off
JolanaC napsal(a):

Ahoj, doporučíte mi někdo seriál na 10. Pilot seriálu, jenž měl premiéru v roce končícím dvojkou (kromě 2022)?
Já jsem se už dívala, co mi nabídne filtr, ale nic mi nějak zvlášť nepadlo do oka.
Úplně by to nemuselo být anime a obecně asijská produkce. Ale když to bude dobré, tak proč ne.

Teď z fleku mě napadají (bez toho, aniž bych věděla, co máš nebo nemáš hodnoceno) John Doe (2002), Birds of Prey (2002), Arrow (2012) a Labyrinth (2012).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
9. 3. 2022 / 23:00:05 (před 2 roky)
off
JolanaC napsal(a):

Já mám vyhlídnuto Bomb Girls (2012). Vřele doporučuji The Newsroom (2012), Common Law (2012), případně Smash (2012). Zrovna koukám na Perception (2012), ale klidně by šlo třeba i Nashville (2012), Chicago Fire (2012), Everwood (2002), Firefly (2002), The Finder (2012), Touch (2012), Scandal (2012), Saving Hope (2012)...

Editováno: 3x | Naposledy: 9. 3. 2022 / 23:03:29