Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Takový dotaz.. Počítá se Reacher do špionážního žánru nebo se musím podívat po něčem jiném?
andromache napsal(a):
Takový dotaz.. Počítá se Reacher do špionážního žánru nebo se musím podívat po něčem jiném?
Tam nic nešpiónujou.
Fruiko napsal(a):
Tam nic nešpiónujou.
Fajn, musím najít něco jiného ;). Škoda no :D. Fakt jsem měla za to, že je to špionážní román a ono houby houby...
Nedoporučil by mi někdo seriál s ženskou detektivkou v hlavní roli? Jessicu |Jones jsem už viděla :/
Kylare napsal(a):
Nedoporučil by mi někdo seriál s ženskou detektivkou v hlavní roli? Jessicu |Jones jsem už viděla :/
můžu do pilotu seriálu s názvem začínajícím na písmeno s diakritikou použít vůni zločinu? V originále je to Ňuchač, ale azbukou. Tak nevím. Díky za radu.
rehakova31 napsal(a):
můžu do pilotu seriálu s názvem začínajícím na písmeno s diakritikou použít vůni zločinu? V originále je to Ňuchač, ale azbukou. Tak nevím. Díky za radu.
To by asi šlo.
proobacz napsal(a):
Aktualizuji své seznamy pro Výzvu 2022:
Diakritika odkaz
Dítě, nezletilý odkaz
Loď odkaz
Meč odkaz
Písmeno Q odkaz
Vesnice, ostrov odkaz
& odkaz
Zvíře odkaz
Upozorňuji, že úmyslně nepřidávám zcela všechny seriály, které by splňovaly kritéria. Dětské, animované, dokumenty a seriály před rokem 2000 jen vyjímečně.
Pokud narazíte na některý, který jsem přehlídla, což se třeba v případě nezletilých určitě může stát, můžete doporučit jeho přidání.
Moc díky za seznam pro zvíře. Už jsem se bála, že se budu muset podívat na Zoo, protože nic jiného kromě toho a Komisaře Rexe mě nenapadlo :D
Ahoj, poradí někdo pilot na 18. úkol. Díky
tomdra napsal(a):
Ahoj, poradí někdo pilot na 18. úkol. Díky