Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ta gay postava musí být v hlavní roli nebo i ve vedleší?
tomdra napsal(a):
Ta gay postava musí být v hlavní roli nebo i ve vedleší?
V jakýkoliv, co není epizodní.
Neviděl jste někdo Welcome to Eden? Na jedné z ikonek seriálu na Netflixu jsou dva týpci, kteří se asi chystají políbit? Bylo by super, kdyby mi to někdo potvrdil, nechce se mi to hledat kvůli případným spoilerům. :D Že bych si to dala do výzvy jako seriál s gay postavou.
Kylare napsal(a):
Neviděl jste někdo Welcome to Eden? Na jedné z ikonek seriálu na Netflixu jsou dva týpci, kteří se asi chystají políbit? Bylo by super, kdyby mi to někdo potvrdil, nechce se mi to hledat kvůli případným spoilerům. :D Že bych si to dala do výzvy jako seriál s gay postavou.
Tak tumblr mi potvrdil, že je tam minimálně jeden lesbický vztah, takže ano do května to dát můžeš 😁.
andromache napsal(a):
Tak tumblr mi potvrdil, že je tam minimálně jeden lesbický vztah, takže ano do května to dát můžeš 😁.
Děkuju! 😁
neobjevil se mi ve výzvě seriál za říjen, prosím o opravu. Díky
rehakova31 napsal(a):
neobjevil se mi ve výzvě seriál za říjen, prosím o opravu. Díky
Doplněno.
Tak, pro letošní rok, seriálový výzva splněna. Ještě jednou všem za ní děkuji a těším se, co si připravíte na příští rok :)
Má někdo doporučení na výzvu 24? Mockrát děkuji předem.
Pilot seriálu, který se točí okolo uzavřené komunity (ostrov, vesnice, atd.)
Sedí na túto kategóriu Wednesday? Dej sa odohráva iba v Jerichu, čo síce nie je dedina, ale je to malé mesto :D