Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Sal3m napsal(a):
Navrhuji hodit kalendář na hlavní stránku pro ten den
To se mi líbí :)
to nic tam vyloženě nevadí, ale opravdu by to bylo přehlednější.
Nějak jem nepochopil, co znamená "kalendář pro ten den na hlavní stránku"... výpis seriálů, které se daný den vysílají? Takže někam na hlavní stránku napasovat třeba dnešních 23 zahraničních seriálů a 15 dnešních seriálů z českého kalendáře? IMHO naprostá zbytečnost. :))
"Nic :-(" mi v žádném případě nevadí, kdyby to bylo bez toho prázdný, nebylo by to hezký. Ale je možný, že jsem si na to prostě už zvyknul... A nevím o jaké nepřehlednosti tu mluvíte. Ten smajlík na konci to jasně označuje, takže jen projedu očima a vidím. :))
Furiant napsal(a):
Nějak jem nepochopil, co znamená "kalendář pro ten den na hlavní stránku"... výpis seriálů, které se daný den vysílají? Takže někam na hlavní stránku napasovat třeba dnešních 23 zahraničních seriálů a 15 dnešních seriálů z českého kalendáře? IMHO naprostá zbytečnost. :))
Tohle je navíc částečně vyřešeno pro výběr na českých tv na hlavní stránce seriálů dole, jak je program (pod odkazem "poběží"). Jinak souhlas :)
Furiant napsal(a):
"Nic :-(" mi v žádném případě nevadí, kdyby to bylo bez toho prázdný, nebylo by to hezký. Ale je možný, že jsem si na to prostě už zvyknul... A nevím o jaké nepřehlednosti tu mluvíte. Ten smajlík na konci to jasně označuje, takže jen projedu očima a vidím. :))
já myslel převážně ty který máš v seznamu
Sal3m napsal(a):
já myslel převážně ty který máš v seznamu
Ty, které máš v seznamu, najdeš na stránce s kalendářem :-) Jeden klik v menu, ne? :-)
megawir napsal(a):
Ty, které máš v seznamu, najdeš na stránce s kalendářem :-) Jeden klik v menu, ne? :-)
ale myslim si že zrovna tohle je vaše největší novinka ne tak ji musíte prosadit
Na HP není místo :-) Budeš holt muset vždycky ten jeden klik udělat :-)
megawir napsal(a):
Na HP není místo :-) Budeš holt muset vždycky ten jeden klik udělat :-)
a přijde ti že třeba nově registrovaný jsou tak hodně důležitý?
Sal3m napsal(a):
a přijde ti že třeba nově registrovaný jsou tak hodně důležitý?
Tak ty 4 seriály by tě stejně nevytrhly... Navíc ne všichni mají každý den 4, takže některým by to dělalo zub, když by tam nic neměli.