Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Tak ty 4 seriály by tě stejně nevytrhly... Navíc ne všichni mají každý den 4, takže některým by to dělalo zub, když by tam nic neměli.
a co přidat dva "BOXI" jeden pro kalendář a druhý pro nové titulky
Některé věci jsou omezené i výkonem. A úvodní stránka je jednou z nejzobrazovanějších, takže je těžce optimalizovaná na rychlost. A oba navrhované boxy jsou bohužel jedny z výpočetně složitějších.
Jen se chci zeptat, proč mám v kalendáři epizodu Bones 7x01 vysílanou 4.11. napsanou zeleně? Epizoda 7x02 z 11.11. už je napsaná normálně.
_Andy_ napsal(a):
Jen se chci zeptat, proč mám v kalendáři epizodu Bones 7x01 vysílanou 4.11. napsanou zeleně? Epizoda 7x02 z 11.11. už je napsaná normálně.
Znamená to označení nové série... :)
Zdravím, nevím jestli do dělá jen mně, ale mám 2 takové problémy v kalendáři.
1) To nejspíš problém jako takový nebude, spíš půjde jen o nedoplněná data, ale stejně....
...mnoho dnů je označeno jakože se nic nevysílá i když by mělo.
2) V některých místech je kalendář jakoby o den posunut tzn. úterý nabízí seriály vysílané v pondělí apod.
Děkuji.
bulantik napsal(a):
1) To nejspíš problém jako takový nebude, spíš půjde jen o nedoplněná data, ale stejně....
2) V některých místech je kalendář jakoby o den posunut tzn. úterý nabízí seriály vysílané v pondělí apod.
Děkuji.
Asi u obojího budeme potřebovat konkrétní příklady, aby jsme mohli případné nedostatky identifikovat.
bulantik napsal(a):
Děkuji.
Já myslím, že odpověď na 1) je, že v kalendáři se zobrazují jen ty seriály, které máš v oblíbených (já ten kalendář zatím tolik nezkoumala, ale když jsem si ho zobrazila, jevilo se mi to tak) a odpověď na 2) je, že např. House, M.D. se opravdu vysílá v Americe v pondělí, ale u nás si ho stejně stáhneš až v úterý ráno, takže ten kalendář vlastně zohledňuje ten datum, ve kterém si to budeš moci stáhnout u nás... Já osobně jsem za to ráda, protože mě by to pletlo... Třeba se mýlím, opravdu jsem ten kalendář tak nezkoumala, já osobně jsem už asi rok zvyklá používat tento: http://www.bogge.tv/, kde jsou většinou i odkazy na stažení přes torrent... Ale třeba ti to pomůže ;)
Anyk napsal(a):
Já myslím, že odpověď na 1) je, že v kalendáři se zobrazují jen ty seriály, které máš v oblíbených (já ten kalendář zatím tolik nezkoumala, ale když jsem si ho zobrazila, jevilo se mi to tak) a odpověď na 2) je, že např. House, M.D. se opravdu vysílá v Americe v pondělí, ale u nás si ho stejně stáhneš až v úterý ráno, takže ten kalendář vlastně zohledňuje ten datum, ve kterém si to budeš moci stáhnout u nás... Já osobně jsem za to ráda, protože mě by to pletlo... Třeba se mýlím, opravdu jsem ten kalendář tak nezkoumala, já osobně jsem už asi rok zvyklá používat tento: http://www.bogge.tv/, kde jsou většinou i odkazy na stažení přes torrent... Ale třeba ti to pomůže ;)
Obě odpovědi jsou pravda. :)
Navíc ke 2.) to je volitelně nastavitelné. + není to o tom, kdy lze stáhnout, ale o tom, že když to v USA dávají v 8 večer, tak u nás už jsou 2 ráno. Což je podle kalendáře druhý den. ;-)
Asi jsem to špatně popsal :)
Tím, že jsem myslel, že se to je posunuto o den, jsem myslel o ještě jeden den navíc, tudíž epizoda vysílaná v úterý (u nás ve středu) se zobrazuje ve čtvrtku.
Nahodím obrázek, to bude nejjednodušší. Červeně problém 2, modře problém 1