Diskuzní fórum

Kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 11. 2011 / 22:08:47 (před 13 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak ty 4 seriály by tě stejně nevytrhly... Navíc ne všichni mají každý den 4, takže některým by to dělalo zub, když by tam nic neměli.

a co přidat dva "BOXI" jeden pro kalendář a druhý pro nové titulky

Go GOATS
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 11. 2011 / 22:14:08 (před 13 roky)
on

Některé věci jsou omezené i výkonem. A úvodní stránka je jednou z nejzobrazovanějších, takže je těžce optimalizovaná na rychlost. A oba navrhované boxy jsou bohužel jedny z výpočetně složitějších.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_Andy_
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 11. 2011 / 10:37:54 (před 13 roky)
off

Jen se chci zeptat, proč mám v kalendáři epizodu Bones 7x01 vysílanou 4.11. napsanou zeleně? Epizoda 7x02 z 11.11. už je napsaná normálně.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
19. 11. 2011 / 10:42:55 (před 13 roky)
off
_Andy_ napsal(a):

Jen se chci zeptat, proč mám v kalendáři epizodu Bones 7x01 vysílanou 4.11. napsanou zeleně? Epizoda 7x02 z 11.11. už je napsaná normálně.

Znamená to označení nové série... :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
_Andy_
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 11. 2011 / 10:45:35 (před 13 roky)
off

Aha, to mě nenapadlo... Díky.

Michal-B
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
20. 11. 2011 / 12:23:13 (před 12 roky)
off

Zdravím, nevím jestli do dělá jen mně, ale mám 2 takové problémy v kalendáři.
1) To nejspíš problém jako takový nebude, spíš půjde jen o nedoplněná data, ale stejně....
...mnoho dnů je označeno jakože se nic nevysílá i když by mělo.
2) V některých místech je kalendář jakoby o den posunut tzn. úterý nabízí seriály vysílané v pondělí apod.
Děkuji.

Fruiko
20. 11. 2011 / 13:19:07 (před 12 roky)
on
bulantik napsal(a):

1) To nejspíš problém jako takový nebude, spíš půjde jen o nedoplněná data, ale stejně....
2) V některých místech je kalendář jakoby o den posunut tzn. úterý nabízí seriály vysílané v pondělí apod.
Děkuji.

Asi u obojího budeme potřebovat konkrétní příklady, aby jsme mohli případné nedostatky identifikovat.

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
20. 11. 2011 / 16:08:36 (před 12 roky)
off
bulantik napsal(a):

Děkuji.

Já myslím, že odpověď na 1) je, že v kalendáři se zobrazují jen ty seriály, které máš v oblíbených (já ten kalendář zatím tolik nezkoumala, ale když jsem si ho zobrazila, jevilo se mi to tak) a odpověď na 2) je, že např. House, M.D. se opravdu vysílá v Americe v pondělí, ale u nás si ho stejně stáhneš až v úterý ráno, takže ten kalendář vlastně zohledňuje ten datum, ve kterém si to budeš moci stáhnout u nás... Já osobně jsem za to ráda, protože mě by to pletlo... Třeba se mýlím, opravdu jsem ten kalendář tak nezkoumala, já osobně jsem už asi rok zvyklá používat tento: http://www.bogge.tv/, kde jsou většinou i odkazy na stažení přes torrent... Ale třeba ti to pomůže ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 11. 2011 / 16:09:41
Fruiko
20. 11. 2011 / 16:41:19 (před 12 roky)
on
Anyk napsal(a):

Já myslím, že odpověď na 1) je, že v kalendáři se zobrazují jen ty seriály, které máš v oblíbených (já ten kalendář zatím tolik nezkoumala, ale když jsem si ho zobrazila, jevilo se mi to tak) a odpověď na 2) je, že např. House, M.D. se opravdu vysílá v Americe v pondělí, ale u nás si ho stejně stáhneš až v úterý ráno, takže ten kalendář vlastně zohledňuje ten datum, ve kterém si to budeš moci stáhnout u nás... Já osobně jsem za to ráda, protože mě by to pletlo... Třeba se mýlím, opravdu jsem ten kalendář tak nezkoumala, já osobně jsem už asi rok zvyklá používat tento: http://www.bogge.tv/, kde jsou většinou i odkazy na stažení přes torrent... Ale třeba ti to pomůže ;)

Obě odpovědi jsou pravda. :)

Navíc ke 2.) to je volitelně nastavitelné. + není to o tom, kdy lze stáhnout, ale o tom, že když to v USA dávají v 8 večer, tak u nás už jsou 2 ráno. Což je podle kalendáře druhý den. ;-)

Michal-B
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
20. 11. 2011 / 17:58:35 (před 12 roky)
off

Asi jsem to špatně popsal :)
Tím, že jsem myslel, že se to je posunuto o den, jsem myslel o ještě jeden den navíc, tudíž epizoda vysílaná v úterý (u nás ve středu) se zobrazuje ve čtvrtku.
Nahodím obrázek, to bude nejjednodušší. Červeně problém 2, modře problém 1

Editováno: 2x | Naposledy: 20. 11. 2011 / 17:59:48