Diskuzní fórum

Kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
10. 1. 2012 / 20:20:44 (před 12 roky)
off
tik.tak napsal(a):

Některé seriály se mi v kalendáři zobrazují se zeleným textem a to docela nahodile (alespoň jsem v tom nenašel žádné pravidlo), máte odpověď na moji hádanku? ;-)

či to nebudú tie,čo práve začínajú?netuším

Gallifrey fall no more!
Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
10. 1. 2012 / 20:33:37 (před 12 roky)
off
tik.tak napsal(a):

Některé seriály se mi v kalendáři zobrazují se zeleným textem a to docela nahodile (alespoň jsem v tom nenašel žádné pravidlo), máte odpověď na moji hádanku? ;-)

Myslím, že to budou ty, které mají epizodu jedna a je jedno jaké série :) Aspoň tak soudím z mého kalendáře :D

Does this darkness have a name? Is it your name?
tik.tak
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
10. 1. 2012 / 21:54:13 (před 12 roky)
off
Kahlan napsal(a):

či to nebudú tie,čo práve začínajú?netuším
Meimei napsal(a):

Myslím, že to budou ty, které mají epizodu jedna a je jedno jaké série :) Aspoň tak soudím z mého kalendáře :D

Asi máte pravdu, jak tak na to koukám... ;-)

Když všechno selže, přečti si návod a nikdy se nehrab v něčem, co funguje.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
10. 1. 2012 / 22:33:11 (před 12 roky)
on

Nově začínající série jsou zeleně a nově začínající seriály jsou tučně zeleně. ;-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
6. 1. 2014 / 22:09:55 (před 10 roky)
off

takhle se zobrazují přímo v kalendáři ty z "chci vidět". když jsem ale v takovém tom řádkovém přehledu pro daný den, zvýrazněné jsou všechny nové seriály a ty z "chci vidět" nejsou odlišeny. nedalo by se s tím něco udělat? člověk je pak musí rozkliknout, aby věděl, co to vůbec je za seriál, jestli ho vůbec chtěl vidět.

Figo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
17. 2. 2014 / 21:52:10 (před 10 roky)
off

V kalendáři je aktuální den vybarven zeleně. Ale skoro to není poznat. Zvolila bych tmavší odstín. ;)

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
18. 2. 2014 / 00:32:22 (před 10 roky)
off
Figo napsal(a):

V kalendáři je aktuální den vybarven zeleně. Ale skoro to není poznat. Zvolila bych tmavší odstín. ;)

Text je tmavý, pozadí tmavé být nemůže. Párkrát se to tu řešilo. Zkuste si poladit světlost monitoru nebo nekoukat na sluníčku (u notebooku).

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Ihunger
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
27. 3. 2014 / 15:50:00 (před 10 roky)
off

Tak som dnes skúmal ,klikal, skúšal ale nepodarilo sa mi dostať do kalendára všetky seriály ktoré mám v obľúbených ... skonštatoval som že v kalendári sa zobrazujú len premiérove seriály ? je to tak? jedná sa mi o Kalendár pro ČR ... reprízované seriály sa tam nezobrazujú ?

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
27. 3. 2014 / 16:07:11 (před 10 roky)
off
Ihunger napsal(a):

Tak som dnes skúmal ,klikal, skúšal ale nepodarilo sa mi dostať do kalendára všetky seriály ktoré mám v obľúbených ... skonštatoval som že v kalendári sa zobrazujú len premiérove seriály ? je to tak? jedná sa mi o Kalendár pro ČR ... reprízované seriály sa tam nezobrazujú ?

V kalendáři se zobrazují seriály opravdu jen premiérově. Přebírá si to data z profilu epizod, kde jsou uvedeny právě premiéry. Na seriály, které se pak reprízují můžeš využít leda watchlist.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
jiridusek87
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
29. 10. 2014 / 11:33:48 (před 10 roky)
off

Zdravím chci se pozeptat... Stahuju si kalendář svých seriálů ve formátu iCal do Google kalendáře. Jen si nejsem jist zdali si ten soubor musím stahovat třeba každý týden aktuální a nebo se mi v google kalendáři aktualizuje automaticky. Dík :)