Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tik.tak napsal(a):
Některé seriály se mi v kalendáři zobrazují se zeleným textem a to docela nahodile (alespoň jsem v tom nenašel žádné pravidlo), máte odpověď na moji hádanku? ;-)
či to nebudú tie,čo práve začínajú?netuším
tik.tak napsal(a):
Některé seriály se mi v kalendáři zobrazují se zeleným textem a to docela nahodile (alespoň jsem v tom nenašel žádné pravidlo), máte odpověď na moji hádanku? ;-)
Myslím, že to budou ty, které mají epizodu jedna a je jedno jaké série :) Aspoň tak soudím z mého kalendáře :D
Kahlan napsal(a):
či to nebudú tie,čo práve začínajú?netuším
Meimei napsal(a):
Myslím, že to budou ty, které mají epizodu jedna a je jedno jaké série :) Aspoň tak soudím z mého kalendáře :D
Asi máte pravdu, jak tak na to koukám... ;-)
Nově začínající série jsou zeleně a nově začínající seriály jsou tučně zeleně. ;-)
takhle se zobrazují přímo v kalendáři ty z "chci vidět". když jsem ale v takovém tom řádkovém přehledu pro daný den, zvýrazněné jsou všechny nové seriály a ty z "chci vidět" nejsou odlišeny. nedalo by se s tím něco udělat? člověk je pak musí rozkliknout, aby věděl, co to vůbec je za seriál, jestli ho vůbec chtěl vidět.
V kalendáři je aktuální den vybarven zeleně. Ale skoro to není poznat. Zvolila bych tmavší odstín. ;)
Figo napsal(a):
V kalendáři je aktuální den vybarven zeleně. Ale skoro to není poznat. Zvolila bych tmavší odstín. ;)
Text je tmavý, pozadí tmavé být nemůže. Párkrát se to tu řešilo. Zkuste si poladit světlost monitoru nebo nekoukat na sluníčku (u notebooku).
Tak som dnes skúmal ,klikal, skúšal ale nepodarilo sa mi dostať do kalendára všetky seriály ktoré mám v obľúbených ... skonštatoval som že v kalendári sa zobrazujú len premiérove seriály ? je to tak? jedná sa mi o Kalendár pro ČR ... reprízované seriály sa tam nezobrazujú ?
Ihunger napsal(a):
Tak som dnes skúmal ,klikal, skúšal ale nepodarilo sa mi dostať do kalendára všetky seriály ktoré mám v obľúbených ... skonštatoval som že v kalendári sa zobrazujú len premiérove seriály ? je to tak? jedná sa mi o Kalendár pro ČR ... reprízované seriály sa tam nezobrazujú ?
V kalendáři se zobrazují seriály opravdu jen premiérově. Přebírá si to data z profilu epizod, kde jsou uvedeny právě premiéry. Na seriály, které se pak reprízují můžeš využít leda watchlist.