Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
okkac napsal(a):
Omlouvám se, pokud takový dotaz tady už byl. Mohl by se do kalendáře přidat DatePicker nebo něco podobného. Někdy se chci podívat na rozpis vysílání epizod třeba 2 nebo 3 roky zpátky. Teď musím prostě se proklikat přes jednotlivé měsíce dozadu, což je strašná otrava. Proto funkci si rychle vybrat rok a měsíc bych velmi ocenil.
Díky.
Když se mrkneš sem https://www.serialzone.cz/serialy/vysilani/, můžeš si datum zvolit.
okkac napsal(a):
Omlouvám se, pokud takový dotaz tady už byl. Mohl by se do kalendáře přidat DatePicker nebo něco podobného. Někdy se chci podívat na rozpis vysílání epizod třeba 2 nebo 3 roky zpátky. Teď musím prostě se proklikat přes jednotlivé měsíce dozadu, což je strašná otrava. Proto funkci si rychle vybrat rok a měsíc bych velmi ocenil.
Díky.
Mrkni do adresy. Když ji přepíšeš na potřebné datum, tak máš takovej primitivní datepicker.
Ahoj, možná se to dá nějak nastavit, nebo koukám do špatného fóra... Tak mě prosím zkuste někdo postrčit správným směrem. Strašně špatně se mi čte kalendář - např. názvy seriálů, ale vlastně cokoli "odkazujícího" - které jsou světle modré barvy. Pozadí je taky světle modré, i když jiný odstín modré) a prostě mi to skoro nejde číst... A je jedno jestli koukám na stolním PC, nb nebo na čemkoliv jiném.
Lze nějak zapnout označení víkendu v kalendáři? Bylo by to přehlednější, nemusela bych si odpočítávat dny (hlavně v mobilní verzi).
Docela by se mi líbilo, kdyby v kalendáři šlo kromě premiér nebo vysílání po dnech vyfiltrovat jen konce sérií (nějak barevně odlišit, co je poslední díl seriálu a co je poslední díl série). Usnadnilo by to stahování pro nás maratonce :)