Diskuzní fórum

Kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
12. 1. 2016 / 13:13:38 (před 8 roky)
off
okkac napsal(a):

Omlouvám se, pokud takový dotaz tady už byl. Mohl by se do kalendáře přidat DatePicker nebo něco podobného. Někdy se chci podívat na rozpis vysílání epizod třeba 2 nebo 3 roky zpátky. Teď musím prostě se proklikat přes jednotlivé měsíce dozadu, což je strašná otrava. Proto funkci si rychle vybrat rok a měsíc bych velmi ocenil.

Díky.

Když se mrkneš sem https://www.serialzone.cz/serialy/vysilani/, můžeš si datum zvolit.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 1. 2016 / 16:24:30 (před 8 roky)
on
okkac napsal(a):

Omlouvám se, pokud takový dotaz tady už byl. Mohl by se do kalendáře přidat DatePicker nebo něco podobného. Někdy se chci podívat na rozpis vysílání epizod třeba 2 nebo 3 roky zpátky. Teď musím prostě se proklikat přes jednotlivé měsíce dozadu, což je strašná otrava. Proto funkci si rychle vybrat rok a měsíc bych velmi ocenil.

Díky.

Mrkni do adresy. Když ji přepíšeš na potřebné datum, tak máš takovej primitivní datepicker.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
19. 11. 2018 / 09:54:36 (před 5 roky)
off

Ahoj, možná se to dá nějak nastavit, nebo koukám do špatného fóra... Tak mě prosím zkuste někdo postrčit správným směrem. Strašně špatně se mi čte kalendář - např. názvy seriálů, ale vlastně cokoli "odkazujícího" - které jsou světle modré barvy. Pozadí je taky světle modré, i když jiný odstín modré) a prostě mi to skoro nejde číst... A je jedno jestli koukám na stolním PC, nb nebo na čemkoliv jiném.

Žutka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 1. 2021 / 15:55:02 (před 3 roky)
off

Lze nějak zapnout označení víkendu v kalendáři? Bylo by to přehlednější, nemusela bych si odpočítávat dny (hlavně v mobilní verzi).

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 2. 2021 / 19:01:56 (před 3 roky)
off

Docela by se mi líbilo, kdyby v kalendáři šlo kromě premiér nebo vysílání po dnech vyfiltrovat jen konce sérií (nějak barevně odlišit, co je poslední díl seriálu a co je poslední díl série). Usnadnilo by to stahování pro nás maratonce :)