Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ocenil bych kdyby u nejnovějších titulku šlo rozkliknou vice titulku než tech 9 co tam je. diky
Smekám před novým kabátem, ale k tomuto se také přikláním.
Navíc bych uvítal i zobrazení data a času.
predevsim chci podekovat vsem co titulky prekladaji a delaji to ve svym volnym case, ale i serialzone za provoz webu...co me trochu dela problemy je uvadeji ceskych nazvu serialu v sekci titulky (myslim tim nejnovejsi titulky), jaky je duvod k uverejnovani ceskych nazvu serialu misto originalnich (vetsinou anglickych)?
Domnívám se, že nemožnost rozbalení nabídky většího množství nejnovějších titulků je dost zásadní. Ztrácím přehled a titulky začínám vyhledávat jinde.
trpaslik2 napsal(a):
Domnívám se, že nemožnost rozbalení nabídky většího množství nejnovějších titulků je dost zásadní. Ztrácím přehled a titulky začínám vyhledávat jinde.
Tomu nerozumím, nahoře máte abecedu a protože se vám nechce klepnout na písmeno, tak jdete jinam? :-) Zvláštní...
Nicméně o stránce s větším počtem naposledy přidaných uvažujeme. Přidáváme neustále nové drobnosti, buďte trochu trpěliví ;-)
assbest napsal(a):
predevsim chci podekovat vsem co titulky prekladaji a delaji to ve svym volnym case, ale i serialzone za provoz webu...co me trochu dela problemy je uvadeji ceskych nazvu serialu v sekci titulky (myslim tim nejnovejsi titulky), jaky je duvod k uverejnovani ceskych nazvu serialu misto originalnich (vetsinou anglickych)?
Záleží na tom, jak máte nastavené vlastní preference ;-) Každý si ve svém nastavení může zvolit, dza preferuej originální nebo české názvy. Pozor ale, dopad to má samozřejmě na celý portál.
jde o to že sleduji těch serialu víc a sem tam mě něco uteče a tak podle udělanejch titulku poznam že se vysílal. taky podle titulku jsem několikrat narazil na novej serial co mě zaujal
Od toho, abys poznal, co už se vysílalo tu je přece watchlist, ne?
megawir napsal(a):
Tomu nerozumím, nahoře máte abecedu a protože se vám nechce klepnout na písmeno, tak jdete jinam? :-) Zvláštní...
Já rozumím. Sleduju osm seriálů a nebudu všechny prohrabávat jestli náhodou už nejsou nové titulky. Jdu na titulky.com a tam mi 50 posledních vyjede na jedno kliknutí. Pokud to podobným způsobem vylepšíte, určitě vám budou lidi vděční.
Ten vočlist je taky dobrej, že má odkaz na titulky ale není v něm vidět, který díl je poslední dokončený.
single napsal(a):
Já rozumím. Sleduju osm seriálů a nebudu všechny prohrabávat jestli náhodou už nejsou nové titulky. Jdu na titulky.com a tam mi 50 posledních vyjede na jedno kliknutí. Pokud to podobným způsobem vylepšíte, určitě vám budou lidi vděční.
Ten vočlist je taky dobrej, že má odkaz na titulky ale není v něm vidět, který díl je poslední dokončený.
Já nevím jak tobě, ale mně to ve watchlistu zobrazuje odkaz na titulky jen když už jsou k tomu dílu hotové. Takže ve watchlistu jasně vidím u všech sledovaných seriálů, zda už jsou titulky. Nebo tomu tak není?