Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím ;) Může mi někdo poradit ohledně chybějícího seriálu ve watchlistu? Watchlist už používám delší dobu a na tenhle problém jsem narazil poprvé. Všechny ostatní seriály se mi zobrazují správně, ale The Witcher mi tam chybí. Když se podívám na profil seriálu, tak to ukazuje správnou epizodu v sekci "Další na tvém watchlistu", ale ve watchlistu mi chybí seriál úplně. Může mi někdo poradit?
FunMartasCZ napsal(a):
Zdravím ;) Může mi někdo poradit ohledně chybějícího seriálu ve watchlistu? Watchlist už používám delší dobu a na tenhle problém jsem narazil poprvé. Všechny ostatní seriály se mi zobrazují správně, ale The Witcher mi tam chybí. Když se podívám na profil seriálu, tak to ukazuje správnou epizodu v sekci "Další na tvém watchlistu", ale ve watchlistu mi chybí seriál úplně. Může mi někdo poradit?
Pokud dobře koukám, tak ho nemáš ve sledovaných. + by to tedy mělo vyřešit.
Já jsem zvyklý přidávat seriály do watchlistu pomocí hodnocení a odšrtnutí epizod, takže jsem si toho tlačítka pro sledování ani nevšiml. Každopádně po jeho použití už seriál ve watchlistu mám, takže je vše vyřešeno. Děkuji za pomoc.