Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
AdiegoA napsal(a):
to s tima kuframa bylo ovšem úžasný a smál jsem se jak blázen
Co bylo s kuframa?
Logan napsal(a):
Co bylo s kuframa?
Barney chodil balit holky na letiště, tak s sebou bral kufry jako cestující, nu a jednou byl v tom kufru zavřejnej a vylejzal z něj.
Jednoznačně Joey Tribbiani
Jasně, že Joey Tribbiani.Ten je prostě nej a hlavně je vtipnější a hezčí:).
Joey.. je vtipnější, hezčí, hraje v bezvadném seriálu..
No určitě je lepší Barney, ty jeho hlášky a posedlost obleky, je mi mnohem sympatičtější. Joeyho jsem Přátelích zas tolik ráda neměla.
Jednoznačne Barney Stinson - je proste "awesome" a čo je lepšie než to? Okrem toho tie jeho obleky a hľadanie dievčat len na jednu noc... pokiaľ viem, Joey bol na tom podobne ako ostatní normálni ľudia, čiže si hľadal niečo ako "matku jeho detí", samozrejme že nie v tom šialenom zmysle ako Ted Mosby
AdiegoA napsal(a):
to s tima kuframa bylo ovšem úžasný a smál jsem se jak blázen
Ale teď v jednom z posledních dílů bylo úžasný jak se Barney namaskoval jako by mu bylo asi tak 100 let, přišel do baru,vyhlédl si nějakou kočku a začal ji tvrdit že přiletěl z budoucnosti a že přesně v tolik a tolik přijde do baru jeho "mladší já" a že se s ním musí vyspat,jinak za x let vypukne atomová válka.Pak odešel,v ten přesnej čas už přišel a vypadal normálně a ta holka ho klofla:-D tomu říkám geniální plán:-)))