Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
To jsem byla já.
Neuvažuju, už jsem dospěla do stejného stádia jako fruiko, takže kdo si to chce zorganizovat, klidně může, ale já se zapojovat nebudu.
No, předpokládal jsem, že SZ Con svolává a bude svolávat (bude-li) věrchuška SZ... Ono to totiž také jinak nedává moc smysl, to bychom si klidně mohli (my, uživatelé SZ) svolat Edna Con a vyšlo by to vlastně nastejno.
Předpokladem účasti (alespoň nějaké) je fakt, že se jedná o "ofiko" svolanou akci a ne o partyzánský počin :-(
_-0-_ napsal(a):
No, předpokládal jsem, že SZ Con svolává a bude svolávat (bude-li) věrchuška SZ... Ono to totiž také jinak nedává moc smysl, to bychom si klidně mohli (my, uživatelé SZ) svolat Edna Con a vyšlo by to vlastně nastejno.
Předpokladem účasti (alespoň nějaké) je fakt, že se jedná o "ofiko" svolanou akci a ne o partyzánský počin :-(
Můžeš to ofiko mým jménem svolat (a dodám technologickou část - přihlašování, trofeje etc.), ale neřeším provozní záležitosti. Zamluvit a domluvit hospodu, objednat trička etc.
Oni stejně pak lidi jsou nasraný, že to chtěli jinak a je to nevděčná práce.
Fruiko napsal(a):
Můžeš to ofiko mým jménem svolat (a dodám technologickou část - přihlašování, trofeje etc.), ale neřeším provozní záležitosti. Zamluvit a domluvit hospodu, objednat trička etc.
Oni stejně pak lidi jsou nasraný, že to chtěli jinak a je to nevděčná práce.
Nasranost světem vládne, na tom není nic neobvyklého. Ono to ale není jen o svolání a tričkách, ale hlavně o Tvém etc (kromě logistiky program, ceny...) Zcela zjevně ani minule to neorganizovala pouze ragelly (díky), ale dost dalších lidí.
⭕️ Takže se napřed opatrně ptám: Našli by se lidé, kteří by na organizaci SZ Conu participovali? (Prosím o reakce.) Pokud bych se měl podílet, tak pro mě osobně připadá jako jako místo pouze Praha (omlouvám se zbytku populace v ČR).
⭕️ S jakým rozpočtem by se dalo počítat?
⭕️ Věta: "Můžeš to ofiko mým jménem svolat." znamená, že by byl na stránkách SZ support? (Anketa/y, článek/ky...)
_-0-_ napsal(a):
⭕️ Věta: "Můžeš to ofiko mým jménem svolat." znamená, že by byl na stránkách SZ support? (Anketa/y, článek/ky...)
Ano, přesně tak. Jen se nikomu nechce domlouvat hospoda a ty věci kolem. :-D
_-0-_ napsal(a):
⭕️ S jakým rozpočtem by se dalo počítat?
Nula. :-D Ale bowling zaplatím, pokud bude, ale bylo by fajn, kdyby byl, protože to už je taková tradice. :-D
Fruiko napsal(a):
Ano, přesně tak. Jen se nikomu nechce domlouvat hospoda a ty věci kolem. :-D...
Potom je tady spousta dalších otázek - soutěže, trofeje, ceny, trička... Jako základ program s jeho přibližným harmonogramem.
Je to činnost pro více lidí a tak se ptám - najdou se lidé, kteří by na přípravě participovali? Pokud ano, tak se prosím projevte (tady :-)