Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
allyska napsal(a):
nedá
škoda :( ale děkuji za odpověď ;)
Ahoj, dostal jsem trofej za přivedení člověka na serialzone.cz, dalo by se zjistit koho? Protože si nejsem jistý, zda jsem něco takového vůbec udělal. ;-)
tik.tak napsal(a):
Ahoj, dostal jsem trofej za přivedení člověka na serialzone.cz, dalo by se zjistit koho? Protože si nejsem jistý, zda jsem něco takového vůbec udělal. ;-)
Když si nahoře rozklikneš "Pozvi sem kamarády", tak bys to tam měl mít.
Lemonie napsal(a):
Když si nahoře rozklikneš "Pozvi sem kamarády", tak bys to tam měl mít.
Máš pravdu, nějak jseem si nevšiml. :-P Problém je, že tam nikdo není, takže mám tu trofej asi opravdu omylem... :-D
Získala jsem novou trofej Vyhledávaný kamarád a docela dost by mě zajímalo, kdo si mě přidal do přátel. Je možné to zjistit? Nikde jsem to nenašla.
Jde, ale musíš mít někoho v přátelích. :-)
Fruiko napsal(a):
Jde, ale musíš mít někoho v přátelích. :-)
Tak to se asi nedovím nikdy :) Dík za odpověď.
Bartami napsal(a):
Tak to se asi nedovím nikdy :) Dík za odpověď.
proč? ty mě nemáš ráda? =D
USS Odyssea napsal(a):
proč? ty mě nemáš ráda? =D
No jeee, já nevěděla, že když si párkrát zahrajeme slovní fotbal, tak jsme přátelé :) To jste mi měli oznámit :D
Bartami napsal(a):
No jeee, já nevěděla, že když si párkrát zahrajeme slovní fotbal, tak jsme přátelé :) To jste mi měli oznámit :D
Tam jde hlavně o to, že u seriálů vidíš hodnocení přátel přednostně. Takže já si přidávám lidi, u kterých mě zajímá, kolika procenty hodnotili a jak se to liší od mého názoru :)
Ale btw. můžeš si tam přidat jednoho člověka, mrknout, kolik lidí si tě dalo do přátel, a zase přátelství zrušit ;) Jsou to dvě kliknutí místo jednoho :D