Diskuzní fórum

Drbárna koutkem zahraničních spammerů

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kri-kri
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 6. 2022 / 07:43:38 (před 2 roky)
off

Navrhuji diskuzní sekci Drbárna přejmenovat na Koutek zahraničních spammerů. Vzhledem k bordelu, jaký tam v poslední době pozoruji, aniž bych ze stran administrace zaznamenal snahu to nějak řešit, se mi to jeví jako příhodnější. Čeští a slovenští diskutéři alespoň rovnou budou vědět, že nemá sebemenší smysl do té sekce cokoliv psát, neb jejich věcná debata se v té změti cizojazyčného spamu velmi rychle ztratí.

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
7. 6. 2022 / 17:59:28 (před 2 roky)
off

Já si zrovna myslím, že Fruiko na tom docela maká. Už nemáme zahlceny návštěvy profilu, ani zprávy, z běžných diskuzí taky zasahuje na jakékoli upozornění a nelítostně maže. Já jsem spokojený a děkuju za tu práci. A kdo bude chtít, najde si diskuzi ve fóru ať se bude sekce jmenovat jakkoli. Pokud při tom dojde jednou za čas k promazání zahraničních nesmyslů, tak to bude pro všechny příjemné plus.

hudy536
Redaktor | Cool level: 145 | Victoria Grayson
7. 6. 2022 / 21:40:04 (před 2 roky)
off
Kri-kri napsal(a):

Navrhuji diskuzní sekci Drbárna přejmenovat na Koutek zahraničních spammerů. Vzhledem k bordelu, jaký tam v poslední době pozoruji, aniž bych ze stran administrace zaznamenal snahu to nějak řešit, se mi to jeví jako příhodnější. Čeští a slovenští diskutéři alespoň rovnou budou vědět, že nemá sebemenší smysl do té sekce cokoliv psát, neb jejich věcná debata se v té změti cizojazyčného spamu velmi rychle ztratí.

Místo tohoto nesmyslného (raději bych napsala hloupého) nápadu by bylo mnohem lepší upozornit rovnou Fruika zprávou nebo některého z redaktorů, který by mu informaci předal. Je nás aktivních redaktorů poměrně málo, snažíme se co to jde, ale všude být nemůžeme. Mně třeba na žádné drby čas nezbývá :D, proto tam vůbec nechodím.
Informaci jsem již předala a jakmile bude Fruiko on-line, určitě to hned smaže, protože nikdo jiný to udělat nemůže.
A je to!

hudy
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 6. 2022 / 22:18:25
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
7. 6. 2022 / 23:17:31 (před 2 roky)
off

Drbárna se nepřepisuje na HP, tak to není tak na ráně.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.