Diskuzní fórum

Watchlist

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
1. 11. 2014 / 21:54:15 (před 10 roky)
off

Ahoj,

ve watchlistu se mi zobrazuje jako další díl 3x22, přičemž poslední díl třetí série byl 3x21 a tím pádem by tam mělo být 4x01 :)

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
1. 11. 2014 / 23:50:43 (před 10 roky)
off
Kattharinna napsal(a):

Ahoj,

ve watchlistu se mi zobrazuje jako další díl 3x22, přičemž poslední díl třetí série byl 3x21 a tím pádem by tam mělo být 4x01 :)

Jde o speciální epizodu, která opravdu patří do třetí řady, ale stojí mimo příběh. Čtvrtá řada Switched at Birth začíná až v roce 2015.

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 11. 2014 / 23:51:09
dasylva
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 4. 2015 / 10:33:14 (před 9 roky)
off

Zdravím,včera jsem zkouknul první dvě epizody seriálu Cucumber.Dnes jsem si je odškrtnul z watchlistu,ovšem jaké bylo mé zděšení,když podle kalendáře se seriál začíná vysílat až za dva týdny.Přitom byl už odvysílán.Prosím o opravu,neboť jako starý puntičkář bych se celou noc odkopával,že mám ve watchlistu bordel.Díky!

dasylva
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 4. 2015 / 10:38:52 (před 9 roky)
off
dasylva napsal(a):

Zdravím,včera jsem zkouknul první dvě epizody seriálu Cucumber.Dnes jsem si je odškrtnul z watchlistu,ovšem jaké bylo mé zděšení,když podle kalendáře se seriál začíná vysílat až za dva týdny.Přitom byl už odvysílán.Prosím o opravu,neboť jako starý puntičkář bych se celou noc odkopával,že mám ve watchlistu bordel.Díky!

Hotovo.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
5. 4. 2015 / 09:39:52 (před 9 roky)
off

Ahoj,

u seriálu Bitten se mi zobrazuje, že 2x09 bude odvysílaná až za dva týdny, ale není to pravda, ten díl je k dispozici už dneska :) Prosím o opravu, děkuju

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
ari37
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
7. 2. 2016 / 14:43:04 (před 8 roky)
off

Ahoj
Zjistil jsem ze na watchlistu nemam Angie Tribecu ackoliv ji mam korektne oznacenou ke sledovani atd.
Zkousel jsem ji i odebrat pres znelibit a znovu korektne nastavit - 3x.
Bohuzel ani jedno nezabralo, Angie stale neni na watchlistu (ackoliv samozrejme jednotlive epizody zname jsou a v databazi je mate).
I jineho serialu stejny postup fungoval korektne.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
7. 2. 2016 / 15:09:26 (před 8 roky)
off
ari37 napsal(a):

Ahoj
Zjistil jsem ze na watchlistu nemam Angie Tribecu ackoliv ji mam korektne oznacenou ke sledovani atd.
Zkousel jsem ji i odebrat pres znelibit a znovu korektne nastavit - 3x.
Bohuzel ani jedno nezabralo, Angie stale neni na watchlistu (ackoliv samozrejme jednotlive epizody zname jsou a v databazi je mate).
I jineho serialu stejny postup fungoval korektne.

Všech 10 máš odškrtnutých.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
11/11
1 ... 567891011