Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj,
ve watchlistu se mi zobrazuje jako další díl 3x22, přičemž poslední díl třetí série byl 3x21 a tím pádem by tam mělo být 4x01 :)
Kattharinna napsal(a):
Ahoj,
ve watchlistu se mi zobrazuje jako další díl 3x22, přičemž poslední díl třetí série byl 3x21 a tím pádem by tam mělo být 4x01 :)
Jde o speciální epizodu, která opravdu patří do třetí řady, ale stojí mimo příběh. Čtvrtá řada Switched at Birth začíná až v roce 2015.
Zdravím,včera jsem zkouknul první dvě epizody seriálu Cucumber.Dnes jsem si je odškrtnul z watchlistu,ovšem jaké bylo mé zděšení,když podle kalendáře se seriál začíná vysílat až za dva týdny.Přitom byl už odvysílán.Prosím o opravu,neboť jako starý puntičkář bych se celou noc odkopával,že mám ve watchlistu bordel.Díky!
dasylva napsal(a):
Zdravím,včera jsem zkouknul první dvě epizody seriálu Cucumber.Dnes jsem si je odškrtnul z watchlistu,ovšem jaké bylo mé zděšení,když podle kalendáře se seriál začíná vysílat až za dva týdny.Přitom byl už odvysílán.Prosím o opravu,neboť jako starý puntičkář bych se celou noc odkopával,že mám ve watchlistu bordel.Díky!
Hotovo.
Ahoj,
u seriálu Bitten se mi zobrazuje, že 2x09 bude odvysílaná až za dva týdny, ale není to pravda, ten díl je k dispozici už dneska :) Prosím o opravu, děkuju
Ahoj
Zjistil jsem ze na watchlistu nemam Angie Tribecu ackoliv ji mam korektne oznacenou ke sledovani atd.
Zkousel jsem ji i odebrat pres znelibit a znovu korektne nastavit - 3x.
Bohuzel ani jedno nezabralo, Angie stale neni na watchlistu (ackoliv samozrejme jednotlive epizody zname jsou a v databazi je mate).
I jineho serialu stejny postup fungoval korektne.
ari37 napsal(a):
Ahoj
Zjistil jsem ze na watchlistu nemam Angie Tribecu ackoliv ji mam korektne oznacenou ke sledovani atd.
Zkousel jsem ji i odebrat pres znelibit a znovu korektne nastavit - 3x.
Bohuzel ani jedno nezabralo, Angie stale neni na watchlistu (ackoliv samozrejme jednotlive epizody zname jsou a v databazi je mate).
I jineho serialu stejny postup fungoval korektne.
Všech 10 máš odškrtnutých.