Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý večer,
dá se nastavit watchlist tak, aby mi zůstalo zobrazení podle data a ne podle názvů?
Díky
Vanellus napsal(a):
Dobrý večer,
dá se nastavit watchlist tak, aby mi zůstalo zobrazení podle data a ne podle názvů?
Díky
Ahoj, nastavit se to dá... podívej se do nastavení - https://www.serialzone.cz/uzivatel/nastaveni/#watchlist - a u položky Defaultní řazení zvol "podle data vysílání". :-)
Fruiko napsal(a):
Občas to dělá v IEčku. Na opravě pracujeme.
Myslela jsem si to... Děkuju moc ;)
proč se mi ve wachlistu nezobrazují všechny oblíbené seriály? zkoušela jsem se podívat do nastavení, jestli tam nenajdu příčinu, ale stále nevím.
ševča napsal(a):
proč se mi ve wachlistu nezobrazují všechny oblíbené seriály? zkoušela jsem se podívat do nastavení, jestli tam nenajdu příčinu, ale stále nevím.
Všechno jsi viděla?
tak to mě nenapadlo, protože to jsou seriály, které ještě neskončily, ještě budou mít další řady.
Pokud vím, tak ve watchlistu se ti nezobrazují seriály, u kterých máš ohodnocené všechny epizody. Tedy aspoň mně.
ševča napsal(a):
tak to mě nenapadlo, protože to jsou seriály, které ještě neskončily, ještě budou mít další řady.
Nebo se ještě neví přesné datum vysílání první epizody nové řady, tak se to ve watchlistu nezobrazí.
Je to tak, watchlist je váš program sledování. Pokud nejsou další data vysílání a pokud jste všechno viděli, není tam co zobrazovat. Pod srdíčkem jsou naopak oblíbené, na které vysílání nemá vliv. Tam je najdeš vždy.
tak to jo, já myslela, že když je ohlášena další řada, tak se tam zobrazí vysílání neznámo kdy.