Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
tak to jo, já myslela, že když je ohlášena další řada, tak se tam zobrazí vysílání neznámo kdy.
Zobrazí se, až tam někdo (většinou robot) doplní epizodu další řady. Robot pracuje převážně s US programem (případně epguides, a další podobné zdroje), takže dokud není datum známo, tak tam nic nedoplní. Robot pracuje jen v noci (cca mezi 2:00 až 5:00), aby přes den nezpomaloval server, tak ho chudáka nehoňte, že to na epgudies už ve dvě odpoledne mají...
však jasně, já nikdy nikoho nehoním, pokud vím. jen mě překvapilo, když jsem tam ty seriály najednou neviděla.
watchlist mi nějak špatně bere, které epizody už mám ohodnocené. seriál, který jsem měla celý, mi včera vyhodilo, že ohodnocený nemám vůbec. dneska mám ohodnocených prvních šest dílů. donačte mi to i ten zbytek, nebo mám celý seriál zhodnotit znovu? obsahy nikde nejsou a já si podle názvů opravdu nepamatuju, co to bylo za díl.
ševča napsal(a):
watchlist mi nějak špatně bere, které epizody už mám ohodnocené. seriál, který jsem měla celý, mi včera vyhodilo, že ohodnocený nemám vůbec. dneska mám ohodnocených prvních šest dílů. donačte mi to i ten zbytek, nebo mám celý seriál zhodnotit znovu? obsahy nikde nejsou a já si podle názvů opravdu nepamatuju, co to bylo za díl.
Většinou to dělá, když se přidávají obsahy k epizodám, případně se šteluje se seznamem epizod. Nemělo by se dít příliš často.
U čeho to konkrétně bylo?
accidentally on purpose. a co jsem se právě tak zběžně dívala, tak bez obsahů.
ševča napsal(a):
accidentally on purpose. a co jsem se právě tak zběžně dívala, tak bez obsahů.
Ty jsem doplňovala já včera (jen seznam), nebylo to kompletní.
edit: Možná kecám, teď si neuvědomuju.. buď to nebylo komplet, nebo tam díly byly, ale bez data.. jedno z toho.
Zdravím.
Rád bych nahlásil chybu ve vysílání epizod seriálů ve Watchlistu. Např. seriál Vyprávěj. Přímo na jeho profilu je, že další díl je dnes (Další na tvém watchlistu: 4x09 - Občanské fórum (premiéra 2.11.2012 - dnes) ale ve Watchlistu mám Občanské fórum Premiéra: 3.11.2012 (zítra).
kecinzer napsal(a):
Zdravím.
Rád bych nahlásil chybu ve vysílání epizod seriálů ve Watchlistu. Např. seriál Vyprávěj. Přímo na jeho profilu je, že další díl je dnes (Další na tvém watchlistu: 4x09 - Občanské fórum (premiéra 2.11.2012 - dnes) ale ve Watchlistu mám Občanské fórum Premiéra: 3.11.2012 (zítra).
Protože máš zaplý časoposun. Bohužel to posune i české seriály.
Ahoj. Taky mám problém s watchlistem. Oblíbil jsem si seriál "V". Viděl jsem celou první řadu, a tak jse si to i označil. Seriál v oblíbených vidím, ale ve watchlistu ne :-(. Když si otevřu profil nějakého seriálu, info začíná větou Další na tvém watchlistu.... U V tomu tak není.
jendro napsal(a):
Ahoj. Taky mám problém s watchlistem. Oblíbil jsem si seriál "V". Viděl jsem celou první řadu, a tak jse si to i označil. Seriál v oblíbených vidím, ale ve watchlistu ne :-(. Když si otevřu profil nějakého seriálu, info začíná větou Další na tvém watchlistu.... U V tomu tak není.
Tak pokud jsi odškrtal všechny epizody, že jsi je viděl, tak tím pádem z watchlistu seriál zmizí, protože víc epizod nemá.