Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
jendro napsal(a):
Ahoj. Taky mám problém s watchlistem. Oblíbil jsem si seriál "V". Viděl jsem celou první řadu, a tak jse si to i označil. Seriál v oblíbených vidím, ale ve watchlistu ne :-(. Když si otevřu profil nějakého seriálu, info začíná větou Další na tvém watchlistu.... U V tomu tak není.
ten starsi ma jen jednu serii a ten novejsi dve. pokud mas na mysli ten novejsi tak se mohlo stat ze jsi omyslem dal ze jsi videl obe serie, pripadne jsi kliknul na ignorovat nebo jak je to tlacitko a to ti potom ten serial schova ve watchlistu
jendro napsal(a):
Ahoj. Taky mám problém s watchlistem. Oblíbil jsem si seriál "V". Viděl jsem celou první řadu, a tak jse si to i označil. Seriál v oblíbených vidím, ale ve watchlistu ne :-(. Když si otevřu profil nějakého seriálu, info začíná větou Další na tvém watchlistu.... U V tomu tak není.
Máš odškrtlou i druhou sérii. Teď jsme to u tebe kontroloval.
Fruiko napsal(a):
Máš odškrtlou i druhou sérii. Teď jsme to u tebe kontroloval.
Ano, dekuji, ted jsem si uvedomil kde je chyba. Kdyz jsem poprve na tento serial narazil, omylem jsem ho oznacil jakoze jsem ho videl cely. Neuvedomil jsem si, ze tim system automaticky vsechny epizody ohodnoti (i kdyz jenom neutralne). Stacilo tedy u vsech epizod odstranit hodnoceni a uz mi sviti ve watchlistu prvni dil :). A ja ho marne zkousel nekolikrat znelibit, ignorovat, znova oblibovat a oznacovat u ktere epizody jsem skoncil, ale nic z toho nefungovalo....
jendro napsal(a):
Ano, dekuji, ted jsem si uvedomil kde je chyba. Kdyz jsem poprve na tento serial narazil, omylem jsem ho oznacil jakoze jsem ho videl cely. Neuvedomil jsem si, ze tim system automaticky vsechny epizody ohodnoti (i kdyz jenom neutralne). Stacilo tedy u vsech epizod odstranit hodnoceni a uz mi sviti ve watchlistu prvni dil :). A ja ho marne zkousel nekolikrat znelibit, ignorovat, znova oblibovat a oznacovat u ktere epizody jsem skoncil, ale nic z toho nefungovalo....
Jj, musí se to ručně po epizodách. Taky jsem to zkoušela a nic :)
Fruiko napsal(a):
Protože máš zaplý časoposun. Bohužel to posune i české seriály.
Ano, to mám, protože chci vidět skutečné časy vysílání u nás.
To je tedy celkem nepříjemný bug. Myslíš, že by bylo možné někdy opravit?
S tím také souvisí ona volba preferovat data/názvy v ČR nebo zahraničí. Velmi bych uvítal tady přidat více možností jako preferovat data v zahraničí, ale zobrazovat české názvy.
Já vím, chci toho moc :D
Chtel bych se zeptat zda jde nekde zmenit uprednostnovane titulky ve watchlistu? Zkousel jsem to hledat v nastaveni ale nic jsem nenasel. Me totiz watchlist uprednostnuje sk titulky pred cz, napr. u Chicago Fire mi to pise ze jsou titulky hotove pritom cz jsou rozpracovane a zase naopak treba u Castla tam jsou zase cz titulky hotove a me to tam ukazuje stav rozpracovanych sk titulku.
Ahoj :) Dala som si obľúbeť seriál The Lying Game, ale sa mi vôbec nezobrazuje vo Watchliste. Skúšala som to viackrát, ale ani raz sa tam neobjavil.
0ajka03 napsal(a):
Ahoj :) Dala som si obľúbeť seriál The Lying Game, ale sa mi vôbec nezobrazuje vo Watchliste. Skúšala som to viackrát, ale ani raz sa tam neobjavil.
Máš všechny epizody označený jako viděný.
Fruiko napsal(a):
Máš všechny epizody označený jako viděný.
A môžeš mi prosím poradiť ako si to odznačím?
0ajka03 napsal(a):
A môžeš mi prosím poradiť ako si to odznačím?
Nejjednušeji odoblíbit a znovu oblíbit - mělo by se tě to znovu zeptat kolik epizod už máš zhlédnuto :)