Diskuzní fórum

Watchlist

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

0ajka03
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 2. 2013 / 17:04:34 (před 11 roky)
off
Wafe napsal(a):

Nejjednušeji odoblíbit a znovu oblíbit - mělo by se tě to znovu zeptat kolik epizod už máš zhlédnuto :)

To som skúšala aj teraz, aj predtým viackrát a aj tak nič... A deje sa mi to iba pri tomto seriáli.

Wafe
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 2. 2013 / 17:16:25 (před 11 roky)
off

Hmm, a pak šlo odznačit hodnocení u každé epizody zvlášť, nicméně tlačítko ignorovat co je tam teď funguje očividně trochu jinak :( Tak ti neporadím.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
9. 2. 2013 / 17:16:47 (před 11 roky)
off
Wafe napsal(a):

Nejjednušeji odoblíbit a znovu oblíbit - mělo by se tě to znovu zeptat kolik epizod už máš zhlédnuto :)

To nepomůže protože to neruší ty staré zhlednuté. Ty je možno zrušit jedině přímo odklikáním hodnocení u jednotlivých epizod.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
9. 2. 2013 / 17:17:54 (před 11 roky)
off
Wafe napsal(a):

Hmm, a pak šlo odznačit hodnocení u každé epizody zvlášť, nicméně tlačítko ignorovat co je tam teď funguje očividně trochu jinak :( Tak ti neporadím.

Ignorovat = neviděl jsem a nechci zobrazovat ve watchlistu.

Hodnocení se ruší klikáním na to zvýrazněné hodnocení (jakoby ohodnotit stejně znovu).

Wafe
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 2. 2013 / 17:19:15 (před 11 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To nepomůže protože to neruší ty staré zhlednuté. Ty je možno zrušit jedině přímo odklikáním hodnocení u jednotlivých epizod.

Ha, a to se odznačí klikem na označené způsobem on/off.

0ajka03
9. 2. 2013 / 18:53:54 (před 11 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Lenže ja som nehodnotila ani jednu epizódu. Tak potom neviem.

0ajka03
10. 2. 2013 / 00:11:42 (před 11 roky)
off

Myslím že sa mi to podarilo nastaviť. Neviem síce ako. :) Ale ďakujem aj tak za pomoc.

Ajka
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
5. 3. 2013 / 17:36:02 (před 11 roky)
off

Ahoj, ráda bych nahlásila chybu v kalendáři.
U seriálu "Gympl, s ručením omezeným" (ostatní seriály jsem nezkoumala) se ukazuje nesprávný den vysílání - tedy úterý a čtvrtek, seriál ale na Nově běží standardně v pondělí a ve středu.
To jen tak pro info, žíly mi to vysvětleně netrhá, díky předplatnému vidím díly dřív, než jsou vůbec odvysílány, ale cvrnklo mě to do nosu a technicky vzato je to tak trochu error ;-)
Takže hlásím :D

I didn't do it... and I'll never do it again!
Fruiko
5. 3. 2013 / 17:43:59 (před 11 roky)
off
Ajka napsal(a):

Ahoj, ráda bych nahlásila chybu v kalendáři.
U seriálu "Gympl, s ručením omezeným" (ostatní seriály jsem nezkoumala) se ukazuje nesprávný den vysílání - tedy úterý a čtvrtek, seriál ale na Nově běží standardně v pondělí a ve středu.
To jen tak pro info, žíly mi to vysvětleně netrhá, díky předplatnému vidím díly dřív, než jsou vůbec odvysílány, ale cvrnklo mě to do nosu a technicky vzato je to tak trochu error ;-)
Takže hlásím :D

To je tím, že máš posunuté data vysílání kvůli zahraničním seriálům. Bohužel to posune všechny i ty české a britské. Pak to musíš brát jako den kdy jsou k dispozici na netu. :-)

Ajka
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
5. 3. 2013 / 17:47:59 (před 11 roky)
off

Ok, děkuji za objasnění ;-)

I didn't do it... and I'll never do it again!