Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Wafe napsal(a):
Nejjednušeji odoblíbit a znovu oblíbit - mělo by se tě to znovu zeptat kolik epizod už máš zhlédnuto :)
To som skúšala aj teraz, aj predtým viackrát a aj tak nič... A deje sa mi to iba pri tomto seriáli.
Hmm, a pak šlo odznačit hodnocení u každé epizody zvlášť, nicméně tlačítko ignorovat co je tam teď funguje očividně trochu jinak :( Tak ti neporadím.
Wafe napsal(a):
Nejjednušeji odoblíbit a znovu oblíbit - mělo by se tě to znovu zeptat kolik epizod už máš zhlédnuto :)
To nepomůže protože to neruší ty staré zhlednuté. Ty je možno zrušit jedině přímo odklikáním hodnocení u jednotlivých epizod.
Wafe napsal(a):
Hmm, a pak šlo odznačit hodnocení u každé epizody zvlášť, nicméně tlačítko ignorovat co je tam teď funguje očividně trochu jinak :( Tak ti neporadím.
Ignorovat = neviděl jsem a nechci zobrazovat ve watchlistu.
Hodnocení se ruší klikáním na to zvýrazněné hodnocení (jakoby ohodnotit stejně znovu).
Fruiko napsal(a):
To nepomůže protože to neruší ty staré zhlednuté. Ty je možno zrušit jedině přímo odklikáním hodnocení u jednotlivých epizod.
Ha, a to se odznačí klikem na označené způsobem on/off.
Fruiko napsal(a):
Lenže ja som nehodnotila ani jednu epizódu. Tak potom neviem.
Myslím že sa mi to podarilo nastaviť. Neviem síce ako. :) Ale ďakujem aj tak za pomoc.
Ahoj, ráda bych nahlásila chybu v kalendáři.
U seriálu "Gympl, s ručením omezeným" (ostatní seriály jsem nezkoumala) se ukazuje nesprávný den vysílání - tedy úterý a čtvrtek, seriál ale na Nově běží standardně v pondělí a ve středu.
To jen tak pro info, žíly mi to vysvětleně netrhá, díky předplatnému vidím díly dřív, než jsou vůbec odvysílány, ale cvrnklo mě to do nosu a technicky vzato je to tak trochu error ;-)
Takže hlásím :D
Ajka napsal(a):
Ahoj, ráda bych nahlásila chybu v kalendáři.
U seriálu "Gympl, s ručením omezeným" (ostatní seriály jsem nezkoumala) se ukazuje nesprávný den vysílání - tedy úterý a čtvrtek, seriál ale na Nově běží standardně v pondělí a ve středu.
To jen tak pro info, žíly mi to vysvětleně netrhá, díky předplatnému vidím díly dřív, než jsou vůbec odvysílány, ale cvrnklo mě to do nosu a technicky vzato je to tak trochu error ;-)
Takže hlásím :D
To je tím, že máš posunuté data vysílání kvůli zahraničním seriálům. Bohužel to posune všechny i ty české a britské. Pak to musíš brát jako den kdy jsou k dispozici na netu. :-)
Ok, děkuji za objasnění ;-)