Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
chci se ujistit, jak je to se seriálem bluestone 42. vím, že časový posun není tak velký jak u amerických seriálů, ale když mi ukazoval systém vysílání misfits, tak až ten druhý den, kdy už se to dalo stáhnout. u bluestone to tak není, což může být jen tím, že to není tak prosazené, tak se radši ptám. když mi to kalendář ukazuje na určitý den, bylo to vysílané noc předtím, nebo až ten večer?
Evropský takže den předem v noci. Když to máš v kalendáři ten den, tak by to už mělo být ke stažení někde...
Jiand napsal(a):
Jsem teďka na začátku 2. řady (konkrétně jsem viděl 1. díl) https://www.serialzone.cz/serial/namorni-vysetrovaci-sluzba-l-a/ ale watchlist mi ukazuje jako další díl 4x01. zkoušel jsem to opakovaně a pořád nic...
a neodkliknuls při přidávání do watchlistu, žes toho viděl víc?
Fruiko napsal(a):
Evropský takže den předem v noci. Když to máš v kalendáři ten den, tak by to už mělo být ke stažení někde...
děkuju
Ahoj, u Revolution je nastaveno, že se dnes odvysílal 14. díl, ten byl ale posunut kvůli "teroru v Bostonu"...
phoebess napsal(a):
Ahoj, u Revolution je nastaveno, že se dnes odvysílal 14. díl, ten byl ale posunut kvůli "teroru v Bostonu"...
Opraveno. Děkujeme pěkně. ;-)
Ahoj, neviem, či ide o ojedinelú chybu u konkrétneho seriálu, alebo o niečo v mojom nastavení(aj keď neviem prísť na to, čo by to mohlo byť ...), ale mám problém pridať si Babylon 5 do watchlistu. Pritom tam mám aj seriály staršieho dáta. Keď si dám, že "oblíbit" tak mi to ponúkne klasické tri možnosti, ja si odkliknem, koľko mám aktuálne odpozerané, ale keď sa potom pozriem do watchlistu (samozrejme refreshnutého), tak sa tam nikde nenechádza. Nepomáha ani zaradiť ho medzi "zamilované" seriály.
Už ho mám skoro celý dopozeraný, ale aj tak som vás chcela upozorniť na túto malú chybičku.
tak to mas asi uz odskrtnuty ze jsi videla, zkus se podivat primo na profilu serialu na epizodu kterou jsi jeste nevidela, jestli mas neco zamacknuteho u hodnoceni epizody tak to vymackni a je to
Ve Watchlistu je u seriálu Grimm s02e18, psaná premiéra až 26.4., ale jak jsem zjistila na ulozto a jiných servrech, tak už asi tento díl šel, a titulky k němu jsou zde také ke stažení. Nevíte, jestli to byla chyba jen tady a nebo jetli je posunuté celé vysílání?
Ahoj, u Masterchef epizody je špatný datum vysílání 4. epky, ta se vysílala včera/dneska nad ránem.