Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, u Masterchefa je v epizodách děsný zmatek... od epky 15 se to všecko jmenuje Episode 15 a od epky 17. to má neexistující datum 0.0.2013
phoebess napsal(a):
Ahoj, u Masterchefa je v epizodách děsný zmatek... od epky 15 se to všecko jmenuje Episode 15 a od epky 17. to má neexistující datum 0.0.2013
Názvy jsem opravila. Jinak data přidávám postupně v neděli, až se dozvím, jestli ten týden bude nový díl nebo ne. Tady bohužel nefunguje robot,protože imdb přidává ty epizody hrozně pozdě, takže to musím doplňovat ručně, aby se to zobrazovalo ve watchlistu. Proto vždycky datum doplním až pár v neděli před vysíláním.
ragelly napsal(a):
Názvy jsem opravila. Jinak data přidávám postupně v neděli, až se dozvím, jestli ten týden bude nový díl nebo ne. Tady bohužel nefunguje robot,protože imdb přidává ty epizody hrozně pozdě, takže to musím doplňovat ručně, aby se to zobrazovalo ve watchlistu. Proto vždycky datum doplním až pár v neděli před vysíláním.
Když se to nikomu neřekne, tak to nefunguje... Už by tedy mělo...
Nevím jestli to patří sem nebo do chyb, tak se případně omlouvám ale u The White Queen jsou přepsané datumy vysílání (pravděpodobně kvůli americké premiéře, která je až v srpnu) ale doteď to bylo správně a na BBC teď poběží 7. epizoda, takže moje otázka je: Nešlo by to, prosím, přepsat zpátky?
Předem díky :-)
Pridala som si seriál Gossip Girl do obľúbených, s tým, že som ho videla do olovice 4. série a nezobrazuje mi ho vo watchliste. Viete mi poradiť, ako ho do watchlistu dostať, prosím?
a.n.k.a napsal(a):
Pridala som si seriál Gossip Girl do obľúbených, s tým, že som ho videla do olovice 4. série a nezobrazuje mi ho vo watchliste. Viete mi poradiť, ako ho do watchlistu dostať, prosím?
A když sis ho oblíbila, neodškrtla jsi náhodou, že jsi viděla všechny epizody? Díky tomu by se ti pak neobjevoval ve watchlistu, zkus si ho od odlíbit a pak dej znovu oblíbit a mělo by se ti tam objevit něco ve smyslu: Viděla jsem všechny epizody - to nedáš, pak že jsi neviděla žádnou - to taky nedáš a pak je tam viděla jsem některé epizody, tak si naklikáš, do jaký epizody jsi to viděla a ten zbytek se ti pak už normálně začne objevovat ve watchlistu.
phoebe.h2 napsal(a):
A když sis ho oblíbila, neodškrtla jsi náhodou, že jsi viděla všechny epizody? Díky tomu by se ti pak neobjevoval ve watchlistu, zkus si ho od odlíbit a pak dej znovu oblíbit a mělo by se ti tam objevit něco ve smyslu: Viděla jsem všechny epizody - to nedáš, pak že jsi neviděla žádnou - to taky nedáš a pak je tam viděla jsem některé epizody, tak si naklikáš, do jaký epizody jsi to viděla a ten zbytek se ti pak už normálně začne objevovat ve watchlistu.
To už som skúšala, ale odškrtla som to presne tam, kde som videla poslednú časť, práve preto mi je divné, že ho vo atchliste nemám
tak si najdi epizodu, kterou jsi ještě neměla vidět. je ohodnocená?
ševča napsal(a):
tak si najdi epizodu, kterou jsi ještě neměla vidět. je ohodnocená?
pri tej som si našla hodnotenie NEVIM, ale určite som ju predtým nikdy nehodnotila
a.n.k.a napsal(a):
pri tej som si našla hodnotenie NEVIM, ale určite som ju predtým nikdy nehodnotila
no to je tím, že jsi prvně určitě klikla, že jsi viděla všechny epizody. proto já to zásadně nedávám, protože aby se ti neobjevovaly ve watchlistu jako neviděné, musí se ohodnotit a aby to nekliklo na něco nepravdivého, dá se nevím. a to už tím odejmutím a opětovným přidáním do oblíbených nevrátíš. musíš to díl po dílu odkliknout zpět jako nehodnocené (kliknutím na nevím).