Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pokud vám chybí u některého seriálu seznam epizod, tak nyní máte možnost požádat o jejich doplnění. Přibylo tam pro tento účel tlačítko.
Jinak tato verze opravuje některé drobné chyby napáchané převážně ve verzi 2.0.1.
A pokud máte velké rozlišení, tak se vám v pravém dolním rohu zobrazuje ze kterého seriálu je aktuální pozadí...
Myslela jsem, že tlačítko bude fungovat tak, že po kliknutí na něj, se otevře nabídka, kam uživatel napíše chybějící epizody případně i s daty vysílání. Pak, že to někdo odkontroluje (fundovaný s tímto opravněním) a povolí třeba přidání do oficiálního seznamu. A ne, že se jen objeví hláška, že se na to někdo mrkne :-D to mi připadá, že někoho honím, aby makal a hledal kde a jaké epizody :)
krasnocka napsal(a):
Myslela jsem, že tlačítko bude fungovat tak, že po kliknutí na něj, se otevře nabídka, kam uživatel napíše chybějící epizody případně i s daty vysílání. Pak, že to někdo odkontroluje (fundovaný s tímto opravněním) a povolí třeba přidání do oficiálního seznamu. A ne, že se jen objeví hláška, že se na to někdo mrkne :-D to mi připadá, že někoho honím, aby makal a hledal kde a jaké epizody :)
No ono po někom něco kontrolovat je horší než si to najít sám. :)
A co proboha chcete u tý Svatyně pořád? Speciály přidávat nejdou a všechno odvysílaný, tam máte...
Nyní už jsou doplněné díly 4. série, když jsem klikala na "Přidat epizody" byla tam jako poslední 7. Ice Breaker (Ice Breaker) a bez data vysílání - byla odvysílána 18.11.2011. Epizoda 8. Fugue se vysílala 25.11.2011 a 9. Chimera se bude vysílat 28.11.2011.
To je to co asi chceme u Svatyně, ale to jsme se dostali k té kontrole po někom... :)
krasnocka napsal(a):
Nyní už jsou doplněné díly 4. série, když jsem klikala na "Přidat epizody" byla tam jako poslední 7. Ice Breaker (Ice Breaker) a bez data vysílání - byla odvysílána 18.11.2011. Epizoda 8. Fugue se vysílala 25.11.2011 a 9. Chimera se bude vysílat 28.11.2011.
To je to co asi chceme u Svatyně, ale to jsme se dostali k té kontrole po někom... :)
On tam byl rozbitý robot. :-) My jinak strašně neradi doplňujeme věci budoucí. Na to máme právě robota. :-) Ale jelikož se zrovna u Svatyně polámal, což jsme nevěděli, tak nám to přišlo divný, že by tam mohlo něco chybět...
Chtěl bych pro některé zopakovat, že tato funkce je na SEZNAM EPIZOD u těch seriálů, kde seznamy chybí. Takže opravdu nechápu, proč se tam objevily požadavky na Vampire Diaries, Secret Circle, NCIS, Leverage, SGU, a další seriály, když tam ty seznamy doplněny jsou i s aktuálními ještě nevysílanými epizodami. Akorát nám tak přiděláváte práci, protože to musíme zkontrolovat. :) Díky za pochopení...
Hlawoun napsal(a):
U Svatyně chybí epizoda S03 E14
Díky za info, chyběl tam i díl 3x18... takže doplněno... :)
Nevím, jestli je to všem úplně jasné, ale pro jistotu.. Toto tlačítko mačkejte prosím jen tehdy, pokud u seriálu chybí seznam episod (minimálně nějaká jedna série). Není určeno k tomu, když tam seznam je, ale episody jsou bez obsahů.
A jak už řekl kdysi Furiant, nemačkejte ho jen tak "ze srandy" u seriálů, u kterých episody (seznamy) jsou, zvlášť u právě běžících seriálů typu Glee, TVD. Jo a taky prosím nechte na pokoji novinky, které budou nasazené v létě / na podzim / v midseason. Až se někde objeví názvy a data vysílání, věřte, že se to hnedka dá i na SZ.
Teď je v požadavcích na seznam episod 450 položek.. nějak se fakt nemůžu donutit ten seznam projíždět a mazat z tama ty, u kterých ty seznamy jsou.