Diskuzní fórum

Nejoblíbenější seriálová postava???

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

TSZZ
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
15. 1. 2008 / 17:24:39 (před 16 roky)
off

Já osobně mám celkově nejradši asi Bendera, i když je to fakt těžký srovnávat nesrovnatelný...Ale Bender asi vede,to je fakt borec:-))

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
15. 1. 2008 / 18:54:17 (před 16 roky)
off
TSZZ napsal(a):

Já osobně mám celkově nejradši asi Bendera, i když je to fakt těžký srovnávat nesrovnatelný...Ale Bender asi vede,to je fakt borec:-))

Pokud nebudu brát v potaz kreslené hrdiny, tak rozhodně Bob z Městečka Twin Peaks. Málokterá postava mi naháněla takovou hrůzu...
A pokud budu brát v potaz kreslené, tak rozhodně Fluttershy...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 5. 2014 / 08:41:53
TSZZ
15. 1. 2008 / 19:27:59 (před 16 roky)
off

NO ja pokud bych vynechal kresleny serialy,tak nejvic sem se bal asi u Studny z Majora Zemana, starej Bruna je fakt drsnej typek...

Logan
15. 1. 2008 / 20:08:16 (před 16 roky)
off
TSZZ napsal(a):

NO ja pokud bych vynechal kresleny serialy,tak nejvic sem se bal asi u Studny z Majora Zemana, starej Bruna je fakt drsnej typek...

Nemáš rád neklidné otce? Obvzlášť ty, kteří se divně kývají?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
TSZZ
15. 1. 2008 / 21:16:35 (před 16 roky)
off

Myslím ze takovyhle otec by me asi donutil nespat :-)) Proste kdyz bych videl otce co ma v ruce sekyru a divne se kyva tak bych hruzou nezamhouril oko:-))

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 1. 2008 / 21:41:55 (před 16 roky)
off
TSZZ napsal(a):

Myslím ze takovyhle otec by me asi donutil nespat :-)) Proste kdyz bych videl otce co ma v ruce sekyru a divne se kyva tak bych hruzou nezamhouril oko:-))

no já myslím ž ebych ani radši nešel spát.

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
15. 1. 2008 / 22:07:45 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

no já myslím ž ebych ani radši nešel spát.

To s tebou souhlasím. Poslední, na co bych pomyslel, je jít spát. Jestliže by otec jen zašilhal po sekyře, už bych s řevem ubíhal desátý kilometr... :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 1. 2008 / 22:08:19
konz
18. 1. 2008 / 08:16:27 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To s tebou souhlasím. Poslední, na co bych pomyslel, je jít spát. Jestliže by otec jen zašilhal po sekyře, už bych s řevem ubíhal desátý kilometr... :-)

:D jo no, sekerou do hlavy bych dostat nechtěl...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
18. 1. 2008 / 08:54:38 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:D jo no, sekerou do hlavy bych dostat nechtěl...

Ale ze studny je prej pěknej výhled... :-)

konz
18. 1. 2008 / 08:59:23 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale ze studny je prej pěknej výhled... :-)

No to teda nevím. Jako stačilo mi to jak sem tam zahučel když mi bylo asi 5 let. Ještě že mě hned vytáhli jinak by mi asi....

1/23
1234567 ... 23