Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já osobně mám celkově nejradši asi Bendera, i když je to fakt těžký srovnávat nesrovnatelný...Ale Bender asi vede,to je fakt borec:-))
TSZZ napsal(a):
Já osobně mám celkově nejradši asi Bendera, i když je to fakt těžký srovnávat nesrovnatelný...Ale Bender asi vede,to je fakt borec:-))
Pokud nebudu brát v potaz kreslené hrdiny, tak rozhodně Bob z Městečka Twin Peaks. Málokterá postava mi naháněla takovou hrůzu...
A pokud budu brát v potaz kreslené, tak rozhodně Fluttershy...
NO ja pokud bych vynechal kresleny serialy,tak nejvic sem se bal asi u Studny z Majora Zemana, starej Bruna je fakt drsnej typek...
TSZZ napsal(a):
NO ja pokud bych vynechal kresleny serialy,tak nejvic sem se bal asi u Studny z Majora Zemana, starej Bruna je fakt drsnej typek...
Nemáš rád neklidné otce? Obvzlášť ty, kteří se divně kývají?
Myslím ze takovyhle otec by me asi donutil nespat :-)) Proste kdyz bych videl otce co ma v ruce sekyru a divne se kyva tak bych hruzou nezamhouril oko:-))
TSZZ napsal(a):
Myslím ze takovyhle otec by me asi donutil nespat :-)) Proste kdyz bych videl otce co ma v ruce sekyru a divne se kyva tak bych hruzou nezamhouril oko:-))
no já myslím ž ebych ani radši nešel spát.
konz napsal(a):
no já myslím ž ebych ani radši nešel spát.
To s tebou souhlasím. Poslední, na co bych pomyslel, je jít spát. Jestliže by otec jen zašilhal po sekyře, už bych s řevem ubíhal desátý kilometr... :-)
Logan napsal(a):
To s tebou souhlasím. Poslední, na co bych pomyslel, je jít spát. Jestliže by otec jen zašilhal po sekyře, už bych s řevem ubíhal desátý kilometr... :-)
:D jo no, sekerou do hlavy bych dostat nechtěl...
konz napsal(a):
:D jo no, sekerou do hlavy bych dostat nechtěl...
Ale ze studny je prej pěknej výhled... :-)
Logan napsal(a):
Ale ze studny je prej pěknej výhled... :-)
No to teda nevím. Jako stačilo mi to jak sem tam zahučel když mi bylo asi 5 let. Ještě že mě hned vytáhli jinak by mi asi....