Diskuzní fórum

Nejoblíbenější seriálová postava???

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

DarK
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
30. 1. 2008 / 17:16:59 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To já ho mohl a můžu pořád. Proto umím Vulkánský pozdrav na obou rukou a zkouším se ho naučit na nohou. On i Hiro dělal narážku na Star Trek. Konkrétně na scénu, kdy na zemi poprvé Vulkánci přišli...

Jo na obou rukách to taky umím, ale na nohách...to by mě nenapadlo :D

Simsni - ředitel jaderné elektrárny. http://www.youtube.com/watch?v=u0GkL0SDQs0
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
30. 1. 2008 / 17:20:34 (před 16 roky)
off
DarK napsal(a):

Jo na obou rukách to taky umím, ale na nohách...to by mě nenapadlo :D

No to právě skoro nikdo neumí, byla by to frajeřina. A jéje, jsme zase v OT...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 2. 2008 / 13:09:35 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale stejně je bezva. Má super hlášky...

To teda...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
DRAGON
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 3. 2008 / 11:05:51 (před 16 roky)
off

Podľa mňa je jednoznačne najlepší Alucard z anime seriálu Hellsing

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)
Yukari
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 3. 2008 / 02:27:38 (před 16 roky)
off

House. dokonalosť sama o sebe, ale aj Sebastian Stark zo Žraloka (z nejakého neznámeho dôvodu sa na JOJ-ke volá Sebastian Shark, ale to je skôr ich chyba)

Everyone has a purpose in life. Perhaps yours is watching television. - David Letterman
Lynnet
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
22. 3. 2008 / 19:42:21 (před 16 roky)
off
Yukari napsal(a):

House. dokonalosť sama o sebe, ale aj Sebastian Stark zo Žraloka (z nejakého neznámeho dôvodu sa na JOJ-ke volá Sebastian Shark, ale to je skôr ich chyba)

Souhlasím se Starkem,výborná postava. Woodse jsem neměla moc v lásce ale Žraloka sleduju pravidelně, přestože používá někdy ne úplně čisté taktiky,člověk mu musí fandit a sympatické je že si jeho dcera dlouho myslela že za rozpad manželství může on a nikdy jí nepřesvědčoval o opaku.

JULLY
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 1 | Luke Dunphy
23. 3. 2008 / 15:17:53 (před 16 roky)
off

Z mužských postáv jednoznačne Sebastian Stark a Gregory House. A čo sa týka ženských postáv tak Meredith Grey (Greys anatomy) keď som bola ostrihaná som sa na ňu vraj podobala (no neviem :) zo všetkých seriálov ktoré som kedy videla je to jediná postava s ktorou sa viem fak stotožniť. Vo vzťahoch je rovanko nevyrovnaná ako ja... :(

legend...wait for it...dary! LEGENDARY
xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
23. 3. 2008 / 17:31:12 (před 16 roky)
off

Nejradči mám Charleyho z LOSTu, ale ten už to má za sebou... takže teď asi Dexter.... Taky Hiro z Heroes neni špatnej.... Z holek asi Clair z Heroes.

Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
10. 4. 2008 / 22:43:14 (před 16 roky)
off
JULLY napsal(a):

Z mužských postáv jednoznačne Sebastian Stark a Gregory House. A čo sa týka ženských postáv tak Meredith Grey (Greys anatomy) keď som bola ostrihaná som sa na ňu vraj podobala (no neviem :) zo všetkých seriálov ktoré som kedy videla je to jediná postava s ktorou sa viem fak stotožniť. Vo vzťahoch je rovanko nevyrovnaná ako ja... :(

Tak trochu s tebou souhlasím. Mezi mé oblíbené seriálové postavy patří G. House a ani Stark není špatný. Meredith je docela sympatická ale u tohohle seriálu je to celkem těžký vybrat nejoblíbenější. Ze Zoufalek by to byla asi Susan a páčí se mi Delfino. Z Přátel asi Chandler a Joey. Kdybych ale dýl zapřemýšlela rozhodně bych jich zvolila víc...

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 4. 2008 / 23:02:04
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
11. 4. 2008 / 13:30:44 (před 16 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Tak trochu s tebou souhlasím. Mezi mé oblíbené seriálové postavy patří G. House a ani Stark není špatný. Meredith je docela sympatická ale u tohohle seriálu je to celkem těžký vybrat nejoblíbenější. Ze Zoufalek by to byla asi Susan a páčí se mi Delfino. Z Přátel asi Chandler a Joey. Kdybych ale dýl zapřemýšlela rozhodně bych jich zvolila víc...

naprosto s tebou souhlasím :o)

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing