Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
To já ho mohl a můžu pořád. Proto umím Vulkánský pozdrav na obou rukou a zkouším se ho naučit na nohou. On i Hiro dělal narážku na Star Trek. Konkrétně na scénu, kdy na zemi poprvé Vulkánci přišli...
Jo na obou rukách to taky umím, ale na nohách...to by mě nenapadlo :D
DarK napsal(a):
Jo na obou rukách to taky umím, ale na nohách...to by mě nenapadlo :D
No to právě skoro nikdo neumí, byla by to frajeřina. A jéje, jsme zase v OT...
Logan napsal(a):
Ale stejně je bezva. Má super hlášky...
To teda...
Podľa mňa je jednoznačne najlepší Alucard z anime seriálu Hellsing
House. dokonalosť sama o sebe, ale aj Sebastian Stark zo Žraloka (z nejakého neznámeho dôvodu sa na JOJ-ke volá Sebastian Shark, ale to je skôr ich chyba)
Yukari napsal(a):
House. dokonalosť sama o sebe, ale aj Sebastian Stark zo Žraloka (z nejakého neznámeho dôvodu sa na JOJ-ke volá Sebastian Shark, ale to je skôr ich chyba)
Souhlasím se Starkem,výborná postava. Woodse jsem neměla moc v lásce ale Žraloka sleduju pravidelně, přestože používá někdy ne úplně čisté taktiky,člověk mu musí fandit a sympatické je že si jeho dcera dlouho myslela že za rozpad manželství může on a nikdy jí nepřesvědčoval o opaku.
Z mužských postáv jednoznačne Sebastian Stark a Gregory House. A čo sa týka ženských postáv tak Meredith Grey (Greys anatomy) keď som bola ostrihaná som sa na ňu vraj podobala (no neviem :) zo všetkých seriálov ktoré som kedy videla je to jediná postava s ktorou sa viem fak stotožniť. Vo vzťahoch je rovanko nevyrovnaná ako ja... :(
Nejradči mám Charleyho z LOSTu, ale ten už to má za sebou... takže teď asi Dexter.... Taky Hiro z Heroes neni špatnej.... Z holek asi Clair z Heroes.
JULLY napsal(a):
Z mužských postáv jednoznačne Sebastian Stark a Gregory House. A čo sa týka ženských postáv tak Meredith Grey (Greys anatomy) keď som bola ostrihaná som sa na ňu vraj podobala (no neviem :) zo všetkých seriálov ktoré som kedy videla je to jediná postava s ktorou sa viem fak stotožniť. Vo vzťahoch je rovanko nevyrovnaná ako ja... :(
Tak trochu s tebou souhlasím. Mezi mé oblíbené seriálové postavy patří G. House a ani Stark není špatný. Meredith je docela sympatická ale u tohohle seriálu je to celkem těžký vybrat nejoblíbenější. Ze Zoufalek by to byla asi Susan a páčí se mi Delfino. Z Přátel asi Chandler a Joey. Kdybych ale dýl zapřemýšlela rozhodně bych jich zvolila víc...
Nikola9 napsal(a):
Tak trochu s tebou souhlasím. Mezi mé oblíbené seriálové postavy patří G. House a ani Stark není špatný. Meredith je docela sympatická ale u tohohle seriálu je to celkem těžký vybrat nejoblíbenější. Ze Zoufalek by to byla asi Susan a páčí se mi Delfino. Z Přátel asi Chandler a Joey. Kdybych ale dýl zapřemýšlela rozhodně bych jich zvolila víc...
naprosto s tebou souhlasím :o)