Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Můj nej je Barney (z How I Met Your Mother), hodně můžu Mosse z IT Crowd a samozřejmě Arnolda Jidáše Rimmera :)
Janulka.ka napsal(a):
Můj nej je Barney (z How I Met Your Mother), hodně můžu Mosse z IT Crowd a samozřejmě Arnolda Jidáše Rimmera :)
Rimmer je nej hned po Listrer.. ovi
Marťas napsal(a):
Rimmer je nej hned po Listrer.. ovi
A robíci nic? :)
Janulka.ka napsal(a):
A robíci nic? :)
Nejsou to sice serialové postavy ale máš pravdu podaly úctyhodný herecký výkon :-D
Nikola9 napsal(a):
Tak trochu s tebou souhlasím. Mezi mé oblíbené seriálové postavy patří G. House a ani Stark není špatný. Meredith je docela sympatická ale u tohohle seriálu je to celkem těžký vybrat nejoblíbenější. Ze Zoufalek by to byla asi Susan a páčí se mi Delfino. Z Přátel asi Chandler a Joey. Kdybych ale dýl zapřemýšlela rozhodně bych jich zvolila víc...
přesně si to vychytala :D
Marťas napsal(a):
Nejsou to sice serialové postavy ale máš pravdu podaly úctyhodný herecký výkon :-D
Jaktože to nejsou seriálové postavy? Bych je uváděl v titulkách jako první...
Marťas napsal(a):
:D:D :) Já třeba miluju výkony a výplody Kocoura:) ten je úžasnje:D
vybrat jednu jedinou postavu je fakt těžký tak to trochu rozdělim.
Sitcom - Howard (The Big Bang Theory), Údržbář (Scrubs)
Doktoři- Greg House (House MD)
Krimi - Dexter Morgan (Dexter)
Drama - T-Bag (Prison Break)
Animáci - Homer (Simpsons)
Tvorba Grahama Linehana - Bernard Black (Black Books)
České - Petr Bajza (Bylo nás 5)
Ale stejnak bych jich dokázal vybrat ještě mnohem víc :)
No pro mě jsou nej postavy Chandler z Friends, Barney z How I met your mother a Sheldon z Big Bang theory.
tých je celkom dosť - Greg House, Stark a Gibbs vedú, mám rada aj Chandlera z Friends a Hanka Moodyho z Californication, spomenula som si aj na Socka z Reapera a Brendu Jonesovú z Closera, to je asi všetko. Ja si väčšinouobľubujem seriály podla postáv, preto tak veľa