Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
U mě vede Dr.House, Alex Mahone (Prison Break)... možná se mnou nebudete souhlasit, ale když on má takový charisma..., a Peter Petrelli (Heroes)
U mě vede Dr.Kelso ze Scrubs..ten jeho drsnej humor je best. Z kreslených asi Dr.Zoidberg.
Walter Bishop (Fringe), to je pro mě prostě bezkonkurenčně nejlepší postava.
Sitcom - Sheldon (Big bang), Barney (how i met), celá Přátelovská šestka :)
Doktoři- Greg House of course :)
Drama - Mahone (prison Break - spíš v jeho 2. sérii :) ), Dr. Horrible (Dr. Horrible's sing-along blog)
Animáci - Cartman (South Park)
české - Anče, Kuba, Hajnej.. :)
žánrově rozděleno:
akční - Jack Bauer (24)
comedy/sitcom - John Dorian (Scrubs) a Barney (HIMYM)
kreslený - dvojka Cartman + Butters (South Park)
drama - Dexter Morgan (Dexter) a Hank Moody (Californication)
anime - Yagami Light (Death Note)
A zase pridám: Jack Donaghy a Liz Lemon z 30 Rock, Barney Stinson (samozrejme:)), dr. Cal Lightman z Lie to me - také niečo by som chcela vedieť aj ja, Dean Winchester - Supernatural a Dexter - také niečo by som chcela vedieť aj ja;)
Homer Simpson :) Hawkey Pierce, Greg House, Charlie z 2 a 1/2 chlapa :) ... Richmond z IT Crowd a samozřejmě Rimmer :D co se týče akčnějších a krimi seriálů tak Mac Taylor,JETHRO GIBBS :D Ed Deline a Seeley Booth ... taky Dean Winchester a aby se neřeklo, že tu mám jen chlapy tak Abby Sciuto je úžasná a Rose z 2 a 1/2 chlapa je taky dobrý zjevení :D a Gilmorky jsou samozřejmostí :)
Taky se přidám, ale myslím že to bdue vesměs recyklace oblíbenců ostatních... Greg House, Michael Scott (The Office), Barney Stinson, Dexter Morgan, Hank Moody, Gabriel Gray, Patrick Jane (Mentalist),...