Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
No to teda nevím. Jako stačilo mi to jak sem tam zahučel když mi bylo asi 5 let. Ještě že mě hned vytáhli jinak by mi asi....
No a byl odtamtud pěkný výhled?
Logan napsal(a):
No a byl odtamtud pěkný výhled?
No ani moc ne. Tma jak v prd... jen jsem viděl Kruh. ( ještě jserm měl štěstí že v té době nebyl natočen ten horor - Kruh, to už bych asi uplně nedal. Jinak bylo tam pěkně. Voda hluboká díra taky
konz napsal(a):
No ani moc ne. Tma jak v prd... jen jsem viděl Kruh. ( ještě jserm měl štěstí že v té době nebyl natočen ten horor - Kruh, to už bych asi uplně nedal. Jinak bylo tam pěkně. Voda hluboká díra taky
Už vím, kam pojedu na dovolenou...
Logan napsal(a):
Už vím, kam pojedu na dovolenou...
To jako do studny?
:D :D :D :D
upřímnou soustrast...:-)
konz napsal(a):
To jako do studny?
:D :D :D :D
upřímnou soustrast...:-)
To je asi jediné, co si budu moct dovolit. Ale jsou z ní krásně vidět hvězdy...
Logan napsal(a):
To je asi jediné, co si budu moct dovolit. Ale jsou z ní krásně vidět hvězdy...
Když je jasno, a nekdo ti nezavre poklop..:D
konz napsal(a):
Když je jasno, a nekdo ti nezavre poklop..:D
Kruh si viděl ne? Jen ať ho někdo zkusí zavřít, uvidíš ten mumraj...
Logan napsal(a):
Kruh si viděl ne? Jen ať ho někdo zkusí zavřít, uvidíš ten mumraj...
No vsak prave bych si to urcite nedal. A jeste jak sem tam zahucel a kdybych uz ten film znal tak uz tu asi nejsem...:D
konz napsal(a):
No vsak prave bych si to urcite nedal. A jeste jak sem tam zahucel a kdybych uz ten film znal tak uz tu asi nejsem...:D
Pro spořádanou mysl je smrt jen další veliké dobrodružství. Víš jaká by tam dole byla psina?
Logan napsal(a):
Pro spořádanou mysl je smrt jen další veliké dobrodružství. Víš jaká by tam dole byla psina?
:D to jo no. kdyy ta studna byla siroka, tak pekne na lehadku, pivecko nejaka hosteska .... hmm sel bych tam :D