Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Taky nevyberu pouze jednu, Charlie Harper & Alan Harper - Two & a Half Men, Sheldon Cooper & Penny - Big Bang Theory, Homer & Bart - The Simpsons
No a nesmím zapomenout na Annu (Morena Baccarin) ze seriálu V(2009). Pro mě neskutečně atraktivní žena. ;)
Už když jsem byla malá, tak na mě zapůsobila Amanda Tapping jako maj. Carter v SG-1, takže asi ta. a chlapy? to bude těžký :D Jack O´Neill, Daniel Jackson, Rick Castle, Mal Reynolds, Rimmer, Semir Gerkhan, MacGyver, Moss..
Z tolika seriálů prostě nelze vybrat jednu, takže mých TOP 10: Jack Hudson (Sue Thomas: Agentka FBI), Richard Moser (Komisař Rex), Mac Taylor (CSI:NY), Ben Jäger (K11), Spike a Ed Lane (Flashpoint), Booth (Bones) a přidala bych ještě bratry Eppesovy (Numb3rs).
Z ženských postav by to byla nejspíše Ziva (NCIS) a Sue Thomas.
Ale samozřejmě nesmí chybět Rexík =DD
Chandrel Bing (Přátelé)
Daryl Dixon a Rick Grimes (Walking Dead)
Neal Carffey (White Collar)
Max Black (2 socky)
Mé nej seriálové postavy:
Sam Carter (Stargate SG-1)
Olivia Dunham (Fringe)
H.G. Wells (Warehouse 13)
Claire McLeod (McLeod´s Daughters)
Kate Beckett (Castle)
Jack O'Neill (Stargate SG-1)
Eli Wallace (SGU)
Russell Kwon (The Tomorrow People)
Nikola Tesla (Sanctuary)
Oblíbená postava je ROAN ze seriálu Nikita. Přesto že byl vrah, byla to osobnost. Jeho představitel Rob Stewart, byl v té roli nedostižitelný.
Vybrat jen jednu? to při množství seriálů asi nejde...
takže za mne to jsou:Sheldon (Big Bang Theory, The)
Ronon Dex (SGA)
Ted (How I Met Your Mother)
Ozzák (comeback)
Tak to nedám, to je nad moje schopnosti, takže prvních 10, co se mi vybavilo :) Miluju Ashura, Lucretii, Batiata, Agrona, Varra, Frasiera, Stewieho, Adama Westa, Michaela Westona, Sama Axe. Lipa, Fionu, Carla, Liama, Iana (Shameless). Já vím, není jich deset a už mám výčitky, takže končím ;)