Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
:D to jo no. kdyy ta studna byla siroka, tak pekne na lehadku, pivecko nejaka hosteska .... hmm sel bych tam :D
No pivo by ti tam nezteplalo. Ještě bych tam cvičil pavouky...
Logan napsal(a):
No pivo by ti tam nezteplalo. Ještě bych tam cvičil pavouky...
palvat? nebo mluvit? myslim ze bys mel na vsechno cas
konz napsal(a):
palvat? nebo mluvit? myslim ze bys mel na vsechno cas
Samozřejmě že v synchronizovaném plavání! Na mluvení bych se vykašlal, to bych je pak už rovnou mohl naučit zpívat...
Logan napsal(a):
Samozřejmě že v synchronizovaném plavání! Na mluvení bych se vykašlal, to bych je pak už rovnou mohl naučit zpívat...
:D:D al emudel bys tam tech pavouku mít hodne, bo polovina se ti utopi hend a zybtek postupne, nez pochopi co po nic chces...
konz napsal(a):
:D:D al emudel bys tam tech pavouku mít hodne, bo polovina se ti utopi hend a zybtek postupne, nez pochopi co po nic chces...
Chovná stanice, ne? Nejsem žádnej malej blbec, všechno mám už promyšlený...
Logan napsal(a):
Chovná stanice, ne? Nejsem žádnej malej blbec, všechno mám už promyšlený...
Jo?? a jake pavouky tam pouzivas?
já to zkousel s krizakama, ale ti sli hned ke dnu. maj male nohy... T ybch ti nedoporučil
konz napsal(a):
Jo?? a jake pavouky tam pouzivas?
já to zkousel s krizakama, ale ti sli hned ke dnu. maj male nohy... T ybch ti nedoporučil
Sekáče, připomínají mi vodoměrky. Ale určitě to půjde i s křižákama, nechám se při nejbližší příležitosti zavřít do studny a zkusím to...
Logan napsal(a):
Sekáče, připomínají mi vodoměrky. Ale určitě to půjde i s křižákama, nechám se při nejbližší příležitosti zavřít do studny a zkusím to...
to jono. ale teď bych to moc neryskoval, tam bude ještě zima jak svině.
teď mě tak napadlo, kam až se člověk může dostat od postavy s houpajíc í se sekerou...:D
konz napsal(a):
teď mě tak napadlo, kam až se člověk může dostat od postavy s houpajíc í se sekerou...:D
Nevím, jak to je u tebe, ale za mnou stojí nějací pánové v bílém a mluví něco o bundě s divným zapínáním...