Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Nevím, jak to je u tebe, ale za mnou stojí nějací pánové v bílém a mluví něco o bundě s divným zapínáním...
hmm tak to ti nezávidím. Nechtěl bych. já jim radši ani neotviral.
konz napsal(a):
hmm tak to ti nezávidím. Nechtěl bych. já jim radši ani neotviral.
Základní chyba je být v mé blízkosti v noci...
Logan napsal(a):
Základní chyba je být v mé blízkosti v noci...
ou tak to třeba vědět. tak to radši valím do postele. měj se...
konz napsal(a):
ou tak to třeba vědět. tak to radši valím do postele. měj se...
Zdar a sílu tobě...
ja mám najradšej Bendera, je fakt perfektný
Logan napsal(a):
Pokud nebudu brát v potaz kreslené hrdiny, tak rozhodně Bob z Městečka Twin Peaks. Málokterá postava mi naháněla takovou hrůzu...
To teda jo... Ale to já zas naopak chovám velmi vřelé city k Daleu Cooperovi anebo k Hawkeymu z MASHe
Veronika napsal(a):
To teda jo... Ale to já zas naopak chovám velmi vřelé city k Daleu Cooperovi anebo k Hawkeymu z MASHe
Coopere, vy máte metabolismus čmeláka. Jo jo, kdo by zapoměl. K jeho postavě jsem ale změnil názor po posledním dílu...
Veronika napsal(a):
Jo Hawky je v klidu, ten jeho humor k nezaplacení...
konz napsal(a):
Jo Hawky je v klidu, ten jeho humor k nezaplacení...
Nesmíš zapomínat na jeho věrné nahrávače, bez kterých by nemohl fungovat...
Logan napsal(a):
Nesmíš zapomínat na jeho věrné nahrávače, bez kterých by nemohl fungovat...
to jo no. Bez nich by to nebyl on. Stejně dobrej byl i ten pošuk Frank Barns. To byl ........ ( škoda jen že se tu bojím naspat nějakou lehčí vulgarnost ;-) )