Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Další hádací vlákno. Tentokrát to za nás nakreslí umělá inteligence, my jen musíme uhodnout, co nakreslila.
Na vstup do AI vkládejte pouze název seriálu (případně doplněn o text "TV show").
Vykopávám. CO umělá inteligence nakreslila?
Fruiko napsal(a):
Další hádací vlákno. Tentokrát to za nás nakreslí umělá inteligence, my jen musíme uhodnout, co nakreslila.
Na vstup do AI vkládejte pouze název seriálu (případně doplněn o text "TV show").
Vykopávám. CO umělá inteligence nakreslila?
Jak kombinace Simpsonových a Love, death and robots :D
Nika.M napsal(a):
Jak kombinace Simpsonových a Love, death and robots :D
Ale jsou to Simpsonovi. :D
odkaz
Better call Saul.
Maslord napsal(a):
odkaz
Better call Saul.
Nefachá. Ideální je asi odkaz přímo na soubor místo na zprávu. Ty jsou snad trvalejší.
Počáteční problémy jsem už vyřešil, tak se přidávám. Zkusil jsem toho víc, ale hromada se fakt poznat moc nedá... tak něco jednoduššího/čitelnějšího:
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Počáteční problémy jsem už vyřešil, tak se přidávám. Zkusil jsem toho víc, ale hromada se fakt poznat moc nedá... tak něco jednoduššího/čitelnějšího:
Vypadá jako Numb3rs.
Jj čím víc originálnější název, tím líp. Bridgerton nebo Friends se vůbec nechytalo.
Tak já dávám jeden těžší.
Fruiko napsal(a):
Vypadá jako Numb3rs.
Je to tak.
Fruiko napsal(a):
Tak já dávám jeden těžší.
Že by to byl Altered Carbon?