Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
seriál mám, ale na film pozerám ako blbá :D na tie palce neviem ako sa pozrieť. už som skúšala viacero možností... ak by mi niekto pomohol, budem mu vdacna :)
janka89 napsal(a):
seriál mám, ale na film pozerám ako blbá :D na tie palce neviem ako sa pozrieť. už som skúšala viacero možností... ak by mi niekto pomohol, budem mu vdacna :)
Ty palce jsou jako Faceboku
Ahoj, druhá v pohodě, ale první mi vůbec nedochází prosím o radu
Zdravím, chtěla bych poprosit o malou nápovědu k dnešnímu seriálu a filmu, stačí malá, chci luštit sama, ale vůbec nevím jak to číst, luštit. Předem moc díky.
Update: Tak seriál mám, stačil papír, tužka a napsat si to a pak to šlo samo. Tak prosím ten film.
Tak po pár hodinách mi to konečně cvaklo a nechápu, jak mi to mohlo trvat tak dlouho :D
ć.2
Až na druhý pokus seriál poznám len som ho nevidel a stou hlavnou stránkou to pomohlo nasmerovať k šťastnému koncu .
Tak čo tam je, ako to niekto na fóre spomenul treba si to napísať na papier - D Kdysi jsem bývalo T R je to vlastne nekomplikované .
Dnešní bez většího trápení a krásně vymyšlený :-) Ale ta včerejší údajně na rozjezd lehká pořád nic...
Nakonec konečně také mám. Ale chvilku mi to trvalo, než jsem to dala do kupy... :-D
Tak jako vždy, mi nedochází vůbec nic :D. Ale snad se do toho pomalu zase dostanu, je to teprve můj druhý ročník a s mým mozkem asi nějaké extra výkony nemůžu očekávat, každopádně děkuji za tu práci, graficky to vypadá vždy tak super. A nechápu, jak takové geniální věci můžete vymyslet.