Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Teď zas pár dní docela lehké, ale prosím nápovědu k 7., 8. a 11. 😅 Děkuju
Edit: mám, děkuju
Nejdřív to vypadalo zoufale, ale když jsem fakt zapojila mozek, tak dobry! Hezky sestavené, i film. U seriálu jsem furt cpala něco s "pohlavně" a nic :D :D
Prosím o nakopnutí k filmu. Všichni píšete, jak je to dneska jednoduchý a já už mám popsanou A5 různými výrazy a nic. Asi na to jdu moc složitě 🙈
Děkuju
Edit: Tak už to díky nápovědě mám. Samozřejmě, že jsem se kolem toho motala ale vůbec mi to nespínalo 😅
Mohol by mi prosím niekto pomôcť s dnešným filmom? neviem ako sa popasovať s tým slovom ,,včera" či je ten obdĺžnik len obdĺžnik alebo to má aj význam. dakujem
janka89 napsal(a):
Mohol by mi prosím niekto pomôcť s dnešným filmom? neviem ako sa popasovať s tým slovom ,,včera" či je ten obdĺžnik len obdĺžnik alebo to má aj význam. dakujem
EDIT - Ďakujem, mám už aj film :)
Dneska jsem nějaká natvrdlá, ten film nechápu ani potom, co jsem ho vyřešila. :-O
Snad mi to během dne dojde.
Můžu poprosit o nápovědu k dnešní filmový hádanek vůbec nwm jak s tím a co s tím
Ahoj u hádanek 9,10,11 už opravdu nevím jak to zkoušet. Budu rád za každou pomoc. Předem moc děkuju :)
Dnešní hádanka je skvělá, chvilku jsem myslela, že to nedám a pak mi to docvaklo! :D