Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohl by mi prosím někdo poradit dnešní seriál? Koukám na to celý den, ale nemůžu na to přijít.
Edit: Po nápovědě mám. Ještě jednou děkuji. A musím teda říct, že ty filmové mi letos jdou lépe než ty seriálové :D
Asi nejsem správný nadšenec :D zatím ani ťuk ani u filmového 😭😁
niekto napovedu k 2 prosim
Seriálovú mám. Ale len vďaka priateľovi, ktorý je IT-čkár a pozná to z programovacieho jazykov. Žiaľ na bežnej škole ako je právo sa takéto niečo neučí, bez neho by som to nedala.
Trochu som sa potrápila, ale mám.
Aldyska napsal(a):
Seriálovú mám. Ale len vďaka priateľovi, ktorý je IT-čkár a pozná to z programovacieho jazykov. Žiaľ na bežnej škole ako je právo sa takéto niečo neučí, bez neho by som to nedala.
na základe tohto som našla perfektný seriál, ale ževraj to nie je tá správna odpoveď 🤔
Včera aj dnes som to dala za pár sekúnd na prvý raz. Ale s prvou adventnou hádankou stále neviem pohnúť. :(
Aldyska napsal(a):
To IT mi hodně pomohlo v hledání. Sama od sebe bych to absolutně nevěděla. :D
Aldyska napsal(a):
Dík, to mě vůbec nenapadlo :D