Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím prosím o nápovědy k filmům 15,17 a 19. Zkoušel jsem snad všechno a už mě nic dalšího nenapadá...díky moc :)
mám, ale nevěděla jsem, že takový seriál je
zdravím, může mi někdo pomoct s dnešním seriálem, nejde mi to poskládat a ani nevím v jakym jazyce ?:(
Zdravím,
Mohla bych poprosit o nějaké nakopnutí s filmovými hádankami ze dnů 14,16 a 19?
Předem moc děkuji :-)
P.S. Moc děkuji už mám :)
Tak já už nevím. Po sérii kouknu a vím je zde dneska pár písmenek a já to ne a ne poskládat. Poradíte někdo? Je to v češtině? Je to nula nebo O? :-))) Už jsem zkusila snad všechny (no všechny asi ne očividně) kombinace a nic... Díky...
Už mám, seriál neznám... Díky moc!
Ahojte, môžem poprosiť nejakú dobrú dušu o nápovedu k 2.hádanke? (Buď že na čo sa zamerať, nejaké slovo, kt. by mi pomohlo.. prípadne v akom jazyku premýšľam) Ako sa blíži koniec, chcela by som mať všetko hotovo, čo sa mi aj darilo pomocou logiky, našeptávača, či niektorých komentárov tu, ale tá dvojka nie a nie naskočiť.. Ďakujem 🙏
Edit: ďakujeem, mám, samozrejme sa facepalmujem, že týmto spôsobom som nepremýšľala 😅
Opět to šlo jako po másle :)
Seriál hned a film po chvilce také :)
Tak seriály mám všechny hotové ale u filmu si nevím rady s 19. Takže pokud by se našel někdo kdo poradí.....Na oplátku ráda poradím s ostatními filmy nebo seriály.
Prostě jen vidím sud a knírek a vůbec si pod tím neumím nic představit.
Edit: už mám....děkuji....motala jsem kolem toho tak dlouho a zavrhla to. Díky nápovědě mám :-)
No nic, prosím o radu s dnešní seriálovou.
Koukám na to už od rána a ne a ne to správně poskládat. Netuším ani v jakém jazyce na to koukat.
Edit: tak už také mám, pořád jsem se kolem toho zočila a akorát to chtělo jinak poskládat. Děkujibza nakopnutí.