Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj,
Ak by sa našiel u niekoho tip na dnešný seriál, tak sa určite nenahnevám :-)
Neviem kedy sa dnes znovu dostanem k hraniu :-)
Poradí někdo seriál prosím nějak to nemohu poskládat
děkuji mám
Právě jsem strávila nějaký čas hledáním různých jazykových věcí a stále si stojím za tím, že ten 18. film je prostě nejednoznačný, ne-li dokonce za tím, že by dával větší smysl v té variantě, která je teďka brána jako špatná. :D
Jinak dnešní hádanky dost v pohodě, docela se děsím dalších dní...
Ahoj, prosím nápovědu k dnešnímu seriálu. Nemůžu to poskládat, přitom mám pocit, že to musí být hrozně jednoduchý, ale žádný předložky atd mi dohromady nedají existující seriál.
Edit: Hotovo, díky!
Zdravím, mohl by mi prosím někdo napovědět s dnešní hádankou? :) Koukám na to od rána a nemůžu na to přijít. Předem děkuji
Vyřešeno, děkuji za pomoc... :)
Dneska poprosím o nápovědu, nedává mi to vůbec smysl a nevím v jakém jazyce na to koukat
EDIT: mám, děkuji všem :D
Eviik napsal(a):
Právě jsem strávila nějaký čas hledáním různých jazykových věcí a stále si stojím za tím, že ten 18. film je prostě nejednoznačný, ne-li dokonce za tím, že by dával větší smysl v té variantě, která je teďka brána jako špatná. :D
Jinak dnešní hádanky dost v pohodě, docela se děsím dalších dní...
By mě zajímalo, co to je.
Mohla bych poprosit o nápovědu. Děkuji
Moc prosím o nápovědu k dnešní seriálové hádance. Předem děkuju